Stephen A. Smith, LeBron James'i Bronny ile yüzleştiği için 'zayıf' olarak adlandırıyor

Badem

Member
Stephen A. Smith, LeBron James'in onunla yüzleştiğini “zayıf” olduğunu düşündü.

Ayrıca bunun “bazı boğalar” olduğunu düşündü.

James'in Perşembe günü Knicks-Lakers oyununun üçüncü çeyreğinde öfkeyle hitap etmesi hakkında ilk konuştuktan günler sonra, Smith, “Gil's Arena” podcast'in bir bölümünde karşılaşma ve sonrasında söylenecek daha çok şey vardı. ESPN kişiliği, Lakers Superstar'ın “tam burada yüzümde” bir zaman aşımından çıktığını ve “oğlum hakkında konuşmayı bırakması” için bağırmaya devam ettiğini söyledi.

“Ben, 'Yo, daha sonra konuşalım,' dedim, Smith eski NBA oyuncusu Gilbert Arenas ve onun kohostlarını anlattı. “O, 'f – o, hayır. F— bu. Oğlumla F – Durmalısın. ' Ve dedim ki, 'Tamam,' ve yürüdü. “

James'in en büyük oğlu Bronny de takım arkadaşı. Lakers geçen yaz onu hazırladı ve ikisi açılış gecesinde bir NBA mahkemesini paylaşan ilk baba-oğul ikilisi oldu. O zamandan beri, genç James zamanını Lakers ve G ligi arasında böldü ve NBA'de oyun başına ortalama 1.4 puan aldı.

Smith, Bronny'nin Philadelphia 76ers'a bir kayıpla 15 dakikadan fazla oynarken Bronny'nin 5'e atışta sıfır puan kazanmasından sonraki gün ESPN'nin “İlk Take” bölümündeki durumdan bahsetti.

“LeBron James ile baba olarak yalvarıyorum: Bunu durdurun,” dedi Smith o zaman. “Bunu durdur. Hepimiz biliyoruz ki Bronny James babası yüzünden NBA'de. ”

Geçen haftanın maçında Smith, Bronny'nin ilk çeyrek zaman aşımı sırasında gözünü yakaladığını söyledi.

“Bronny bana baktı ve yüzünde bu üzücü bir bakış vardı,” dedi Smith. “Pop'un şunu gördüğünü hayal ediyorum. Ona çarptı. Ve tutamadı ve bana yuvarlandı. ”

James olayının videosu bir gecede viral hale geldikten sonra Smith, “ESPN'deki patronlar” konuyu ele almasını söyledi. Bunu Cuma günü “İlk Take” bölümünde yaptı.

“Bu benimle yüzleşen bir basketbol oyuncusu değildi. Bu bir ebeveyndi, ”dedi Smith. “Bu bir babaydı. Burada oturamıyorum ve Lebron James tarafından bu konuda hiçbir şekilde kızamıyorum ya da kendimi kızdıramıyorum. ”

Smith ayrıca olayı kendi podcast'inde “Stephen A. Smith Show” da tartıştı. James herkese açık olarak yorum yapmadı. Ancak hafta sonu, James'in eski bir takım arkadaşı ve şu anki ESPN analisti Richard Jefferson ile konuşan videosu sosyal medyada turlar yaptı.

“Bir kez konuştuktan sonra, 'Seninle baba olarak yalvarıyorum' yapamam '' Yapamam, James Cumartesi günü Boston'daki Lakers 'maçından önce Jefferson'a anlattı.

Smith, Arenas'ın podcast'inde, James'in sorununun Bronny'nin oyunu hakkında eleştirel bir şekilde konuşmadığına ikna olduğunu söyledi.

Smith, “Gerçekten bahsettiği şey – Richard Jefferson ile konuşmasıyla doğrulandı – onun hakkında bir baba olarak konuştuğum” dedi.

James şikayetlerini doğru bir şekilde sunarsa, Smith, kendi tepkisinin farklı olacağını söyledi.

“Bunu bana söylemiş olsaydı, o zaman atılamazdım,” dedi Smith. “Ona geri gelirdim: 'Evet, öyleydim. Senin hakkında konuşuyordum. Bunu yaptın -. ''

Smith ekledi: “Ama bunu yapmadığı için 'Güzel' dedim. Gitmesine izin verdin. ”

O günün başlarında, Smith'in yeni beş yıllık, ESPN ile 100 milyon dolarlık sözleşmesi halka açıldı. Bunun tepkisini de etkilediğini söyledi.

“Dikkat et, sadece sözleşmemi kabul ettim. Ben mahkemeyim. O gün açıklandığı zamandı. Her yerde, her yerde bitti ”dedi. “Ulusal televizyonda yayınlanan bir oyun. Kameralar yuvarlanıyor. Ve ben, 'Bir şey yaparsam, bu bir sahne olacak.'

“Şimdi, burada istediğimiz her şeyin önünde oturabilir ve birisi için çalışmıyormuşuz gibi davranabiliriz. Kahretsin, Walt Disney için çalışıyorum. Ve eğer biraz içine girseydim [James] O anda mahkemede, ne kadar doğru olursam olsaydım, yanlış olurdu. Ve ben de 'Bunu yapmayacağım' gibiydim. Ama bir kez onun kasetini Richard Jefferson ile konuştuğunu gördüm [on] Boston'da Cumartesi gecesi, o zaman gerçekten sinirlendim çünkü bu onaydı. ”