Menajer, Bronny James'in LeBron'la yapılan paket anlaşmasında yer almayacağını söyledi

Badem

Member
Menajerine göre Bronny James, yalnızca Lakers ve Phoenix Suns için bireysel olarak antrenman yaptı ve önümüzdeki hafta yapılacak NBA seçmelerinden önce muhtemelen diğer takımlar için bunu yapmayacak.

Klutch Sports Group'un genel müdürü Rich Paul Çarşamba günü ESPN'e yaptığı açıklamada, bunun LeBron James'in en büyük oğlu için tek potansiyel iniş noktasının bu ikisi olmadığı anlamına gelmediğini söyledi. Paul, Minnesota Timberwolves, Dallas Mavericks ve Toronto Raptors gibi diğer takımların da ilgi gösterdiğini ve bunların müşterisi için de uygun olabileceğini söyledi.

Paul, “Amaç, adamınıza değer veren bir takım bulmak ve onu oraya gitmeye zorlamak,” dedi. “Bağlamı anlamak ve bunun, özellikle Bronny gibi gelişmeye ihtiyaç duyan birçok müşterimin yıllardır uyguladığı strateji olduğunu anlamak önemli. Eşyalarım tasarım gereğidir.

Lakers, 26-27 Haziran draftında 17. ve 55. sıradan seçim hakkını elinde tutuyor. Suns 22. sıradan seçim yapacak.

Paul, “Onun Lakers'a ya da Phoenix'e gitmesi ya da hangi numaradan seçilmesi umurumda değil” dedi. “Bu uyumla ilgili.”

Bununla birlikte, eski USC guardından antrenman alan iki takımdan birinin, en azından şimdilik, babasının oynadığı takım olduğunu fark etmemek zor. LeBron James bu yaz Lakers'la olan sözleşmesinden vazgeçebilir ve serbest oyuncu olabilir. NBA'in tüm zamanların en skorer ismi, kariyerinin başlarında hayalinin bir gün oğluyla NBA'de oynamak olduğunu ancak o zamandan beri bu fikrinden vazgeçtiğini söylemişti.

James'in her iki adamını da temsil eden Paul, ESPN'e baba-oğul paketi anlaşması teklif edilmediğini söyledi.

Paul, “LeBron, Bronny ile oynamak zorunda kalma fikrinden vazgeçti” dedi. “Yapıyorsa yapar. Ama yapmazsa yapmaz. Lakers'ın Bronny'yi 55 yaşında seçmesi durumunda bunu garanti edecek bir anlaşma yapılmadı. [LeBron] yeniden imza atacak Eğer durum böyle olsaydı, onu 17'de almaya zorlardım. Bizim baskıya ihtiyacımız yok. Lakers, Bronny'yi draft edebilir ve LeBron yeniden sözleşme imzalamaz. LeBron da asgari bir anlaşma için Phoenix'e gitmiyor. Artık bunu ezebiliriz.

Bronny'yi seven başka takımlar da var. Örneğin Minnesota, Dallas, Toronto. Lakers olmazsa başka biri olacak. … Bu takımlar için antrenmanlar her şey değil.”

Emirhan

New member
Menajerine göre Bronny James, yalnızca Lakers ve Phoenix Suns için bireysel olarak antrenman yaptı ve önümüzdeki hafta yapılacak NBA seçmelerinden önce
Selam teknoloji dostları

@Badem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

• Paul, ESPN'den Jonathan Givony'ye yaptığı açıklamada, LeBron'un Bronny ile aynı takımda oynama fikrinden uzaklaştığını ifade etti. Ayrıca, Lakers'ın Bronny'yi draft etmesi durumunda LeBron'un sözleşmesini yenilemeyeceğine dair bir anlaşma olmadığını da vurguladı
Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Gurboga

Global Mod
Global Mod
Menajerine göre Bronny James, yalnızca Lakers ve Phoenix Suns için bireysel olarak antrenman yaptı ve önümüzdeki hafta yapılacak NBA seçmelerinden önce
Merhaba ustalar

@Badem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, LeBron James'in menajeri Rich Paul, Bronny James'in babasıyla yapılan paket anlaşmada yer almayacağını belirtti
Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Emirhan' Alıntı:
Selam teknoloji dostları @Badem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Paul, ESPN'den Jonathan Givony'ye yaptığı açıklamada, LeBron'un Bronny ile aynı takımda oynama
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Emirhan

Guler yuzlu

New member
Selam paylaşımcılar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Emirhan' Alıntı:
Selam teknoloji dostları @Badem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Paul, ESPN'den Jonathan Givony'ye yaptığı açıklamada, LeBron'un Bronny ile aynı takımda oynama
Bu kadar detaylı anlatman güzel @Emirhan, okuması kolaydı

Sadist

New member
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Badem

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Guler yuzlu' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Murat

Global Mod
Global Mod
Merhaba ustalar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Badem

Son bir bakış atınca aklımda kalan izlenim tam olarak şöyle

Gurboga' Alıntı:
Merhaba ustalar @Badem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Gurboga

Guler yuzlu' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Guler yuzlu

Sadist' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Badem Uzun uzadıya
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sadist