Luka Doncic, Lakers Mavericks'i yenerken eski takıma karşı mücadele ediyor

Badem

Member
Binanın içindeki duyguyu görmezden gelmek imkansızdı, kalabalık her crossover'da oohing ve aahing, her atışta nefes nefese ve umutsuzca bir Laker onu her başlattığında topu sepete sokmaya çalışıyor.

Playofflar gibi hissettim.

İlk çeyrekti.

Kalabalık şu an tanışmıştı, Luka Doncic'in NBA kariyerini kurduğu takım olan Dallas Mavericks'e karşı ilk maçı, NBA'nin etrafındaki insanların dikkatini çeken bir oyun.

Bina sıcaktı; Ana cazibe olan Doncic soğuktu.

“Çok garipti, anlar” dedi. “Ne yaptığımı bilmiyormuşum gibi hissettim.”

Denver'a karşı 32 puan aldığında Laker olarak en iyi maçının ardından Doncic, Salı günü Dallas'a karşı ritim için avlandı – çoğunlukla meyvesiz bir arama.

Dallas, Doncic'te savunucuları dalgalarda ateşledi ve onu en ufak açıklıkları avlamaya zorladı. Bir üç işaretçi, sol tarafta Lakers'ın tezgahının karşısında bir gün ışığı şeridinden bir adım adım, bir sonraki zaman aşımında silindi, çünkü tekrar sınırların dışında olduğunu belirledi.

Bu ay onu takas eden organizasyondan tam olarak intikam almak istiyorsa, asla gerçekten yakalayamazdı.

“Sadece çok fazla duygu ve fazla uyku değildi. Ama, sadece açıklayamıyorum, ”dedi Doncic. “Farklı bir oyundu. Dediğim gibi, bazen ne yaptığımı bilmiyorum. Ve sadece memnunum, dürüstçe bittiğine sevindim. ”

Eski Laker ve şu anki Dallas Mavericks, Anthony Davis'i ileri sürüyor.

(Allen J. Schaben/Haberler)

Bu onun anı olsa bile, Doncic içinde yalnız değildi. Lakers'ın Doncic'in sırtına sahip olacağına söz verdikten bir gün sonra, Dorian Finney-Smith küçük şeyler yaptı. LeBron James büyük şeyleri yaptı. Ve Lakers yine kazanan şeyleri yaptı ve hala Anthony Davis olmadan aç bir Mavericks takımına karşı 107-99 galibiyetle savaştı.

James dördüncü çeyrekte 27 puanının 16'sını attı, kovalar loblar, ipuçları ve sürücülerin bir karışımına geliyor. Finney-Smith, nadir bir James Miss'te büyük bir ribaunt aldı, bir Doncic düzenini için mükemmel bir ekran ayarladı ve büyük bir savunma rotasyonu ve bir debriyaj çaldı.

Luka Doncic, ilk yarıda Dallas ileri Kessler Edwards'ı geçerek sepete sürüyor.

Luka Doncic, ilk yarıda Dallas ileri Kessler Edwards'ı geçerek sepete sürüyor.

(Allen J. Schaben / Haberler)

“Bron devralmazsa oyunu kazanamayız,” dedi teknik direktör JJ Redick. “Ve eğer Do 'üç büyük oyun yapmazsa oyunu kazanamayız.”

Doncic'in üç katına çıktı-şu anda 30 NBA takımına karşı bir tane vardı-19 sayı, 15 ribaunt ve 12 asist ile, ancak sahadan üç ve sadece altısından sadece bir tanesini yaptı. Austin Reaves'in 20 puanı vardı ve Rui Hachimura 15'e sahipti.

“Açıkçası çok duygusal. Çok vergilendirici, ”dedi James Doncic. “Muhtemelen kafasında olan birçok şey, muhtemelen oyunun kendisini bile içermiyordu. Ve bununla birlikte, onu muazzam bir şekilde ele aldığını düşündüm. ”

Doncic'in mücadelelerine rağmen, Lakers, NBA'nin bir aydan fazla bir süredir en iyi savunması haline getiren çaba ve karıştırma sayesinde ikinci çeyreğin ortasında 16 puanlık bir liderlik yaptı.

Max Christie, Dallas'ı ilk yarıda bir anahtar blok ve bir çift üçlü ile ateşledi. Kyrie Irving (35 puan) ve Klay Thompson (22), James'in saldırgan sonuna girmeden ve Lakers'ın savunması diğer tarafta karıştırılmadan önce dördüncü çeyrekte bir kravat skoruna geri döndü.

Lakers (35-21) son 16 maçının 13'ünü kazandı ve özellikle ilk ve dördüncü çeyreklerde Dallas'ı kilitledi.

“Neyin normal olduğuna meydan okuyor,” dedi Redick James. “… Her gece basketbol takımımızı izlerseniz ve son altı hafta boyunca takımımızı izlediyseniz bu abartı değil. LeBron All-NBA savunma seviyesinde oynuyor. O öyle. Ve şimdi, insanlar onun bir defans oyuncusu olarak ne olduğunu algılayabilirler. Her gece izliyorum. Takımlar onu hedeflemeye çalışırsa tek başına puan almaz. Blows oyun oynar. Her zaman doğru pozisyonda, değişiyor, iyileşiyor.

“Bence bu yaşta onun enerji korumak gibi bu algısı vardı. Hayır. Zeminin o ucunda enerjinin korunması yok. Bir süredir elit savunma oynadı. ”

Enerji herkes için orada olmasa da James, Salı günü sürekli olarak, Lakers Doncic'e açıkça istediği bir galibiyet alacak kadar iyi oynadı.

“Kapanış biraz zaman alacak, sanırım” dedi. “İdeal değil. Ama dediğim gibi, bu oyunun bittiğine sevindim. Çok fazla duygu vardı. Ama yavaş yavaş gidiyoruz ve her gün daha iyi. ”