Lakers'tan JJ Redick, Doc Rivers ile kendisi arasında herhangi bir gerilim olmadığını söyledi

Badem

Member
MILWAUKEE —

Milwaukee Bucks koçu Doc Rivers ve Lakers koçu JJ Redick, geçmişteki gerginliklere ve kamuoyunun eleştirilerine rağmen aralarında herhangi bir kötü duygunun olmadığını söyledi.

Redick Perşembe günkü maçtan önce “İyiyiz” dedi. “İnsanların yanında sığır eti taşımam. Şu anda Doc'la ilişkimizin geçmişine girmeyeceğim. Ve muhtemelen hiçbir zaman da yapmayacağım. Benim kitabımda iyidir.”

Redick ve Lakers, Rivers ve Bucks'ı 107-102 yenerek sezon öncesi ilk galibiyetini aldı.

Geçen sezon ESPN'de medyaya çıktığı sırada Redick, koçun sezon ortasında Milwaukee işini almanın zorluklarından bahsetmesinin ardından Rivers'ın sorumluluk duygusunu anlamlı bir şekilde sorgulamıştı.

Redick “First Take”da “Bu trendi yıllardır görüyorum” dedi. “Trend her zaman bahane üretmektir. Doktor, anladık. Sezon ortasında bir takımı devralmak zordur. Zor. Anladık. Zor. … Ama bu her zaman bir bahanedir. Bu her zaman takımınızı otobüsün altına atmaktır.”

Redick Perşembe günü yaptığı açıklamada, ESPN'in YouTube'da “JJ Redick mazeret uydurduğu için Doc Rivers'ta KAZILAN TOPRAK'a gidiyor!” başlığı altında yayınladığı yorumlarının tonu nedeniyle özür dilediğini söyledi.

Clippers'ta Redick'i dört sezon çalıştıran Rivers, yorumların sorun olmadığını söyledi.

Rivers, “Aslında bu hiçbir zaman benim için olmadı” dedi ve şunu ekledi: “Koçlar, oyuncuların içine akarlar. Gerçekten öyle. Oyunculara tonlarca sevgi yağdırıyorlar. Ve çoğu zaman bu aşk reddedilir, bu böyledir.”

Rivers, Redick'in Lakers'ın “infaz işleri” konusunda güçlü olmasını beklediğini söyledi, çünkü o benim için oynadığında biz bununla tanınıyorduk.”



Milwaukee Bucks antrenörü Doc Rivers, Pazar günü Detroit Pistons'a karşı oynanan maçı izliyor.

(Jose Juarez / Associated Press)



Rivers, “Çok koştum” dedi. “Aslında Clippers'la oynadığımız ilk iki maçı ve setlerin çoğunu izledim, şu anda Lakers koşuyor. … Ben de bir oyuncu olarak aynı şeyi yaptım. İyi bildiğiniz ve sevdiğiniz işi yürütüyorsunuz. … Tahminimce JJ muhtemelen oynadığı tüm antrenörlerden kadro alacaktır.”

Rivers, bazılarının bu sezon öncesi Lakers'ın havası hakkında olumlu bir şey söylediğinde dolaylı eleştiri aldığı düşünülen baş yardımcısı eski Lakers koçu Darvin Ham'a karşı empatik olduğunu söyledi.

“Antrenörlerin kalp kırıklığı var. Darvin bununla biraz ilgileniyor,” dedi Rivers. “Artık erkeklerin yorum yaptığını görüyor. Bu doğru değil. Ama işimizin bu kısmında olan da bu. Bunun içine girildiğini biliyoruz.

Perşembe günü Lakers, ayak bileği ağrısı nedeniyle Austin Reaves'ten yoksundu. Redick, sorunun endişe verici olmadığını söyledi. Ekip ayrıca Max Christie, Gabe Vincent ve Cam Reddish'e de dakika sınırı koydu.

LeBron James, Pazar günü Palm Desert'te Phoenix'e karşı yaptığı gibi sadece ilk yarıda oynadı. 6 ribaund ve 4 asistle 11 sayı attı. Üçüncü çeyrekte oynayan Anthony Davis 11 sayı, 8 ribaund ve 3 blokla oynadı.

Lakers dördüncü çeyrekte 15 sayı gerideyken, çaylak Dalton Knecht'in 20-0'lık serisiyle Lakers'ın derin benchi onları galibiyete taşıdı.