JJ Redick yalnız değil: İlk kez NBA koçlarının performansı nasıldı?

Badem

Member
JJ Redick'ten önceki eski NBA oyuncularının, herhangi bir deneyimi olmadan ilk kez baş antrenör olduklarında nasıl bir performans sergilediklerine bir bakış (oyuncu antrenörleri veya geçici antrenörler dahil değildir):

İsim; Takım; Yıllar; Kayıt*

Steve Nash, Brooklyn; 2020-23; 101-76

Derek Fisher; New York; 2014-16; 40-96

Steve Kerr; Altın devlet; 2014-24; 618-315

Jason Kidd; Brooklyn; 2013-14; 49-47

Mark Jackson; Altın devlet; 2011-14; 130-119

Vinny Del Negro; Chicago; 2008-10; 86-90

Isiah Thomas; Indiana; 2000-03; 136-125

Doktor Nehirleri; Orlando'nun; 1999-04; 176-178

Larry kuşu; Indiana; 1997-00; 179-87

ML Carr; Boston; 1995-97; 48-116

Quinn Buckner; Dallas; 1993-94; 13-69

Sihirli Johnson; Lakers; 1993-94; 5-11

Dan Issel; Denver'da; 1992-95; 106-108

Dick Van Arsdale; Anka kuşu; 1986-87; 14-12

Paul Silas; Clippers; 1980-83; 78-168

* play-off'ları içerir

Notlar: Larry Costello'nun yerini almadan önce 18 maç boyunca Milwaukee'nin asistanlığını yapan Don Nelson'ı içermez. Kevin McHale (Minnesota 2004-05) ve Kevin Pritchard (Portland, 2004-05) geçici antrenörlerdi.

Abdulferit

Global Mod
Global Mod
JJ Redick'ten önceki eski NBA oyuncularının, herhangi bir deneyimi olmadan ilk kez baş antrenör olduklarında nasıl bir performans sergilediklerine bir bakış
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Badem

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Koçluk kariyerinde profesyonel veya amatör olarak hiçbir saha deneyimi bulunmayan Redick, göreve 4 yıllık bir sözleşmeyle başlamıştır
Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Elif

Global Mod
Global Mod
JJ Redick'ten önceki eski NBA oyuncularının, herhangi bir deneyimi olmadan ilk kez baş antrenör olduklarında nasıl bir performans sergilediklerine bir bakış
Selam gençler

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

• J. J. Redick'in koçluk kariyeri, 2024 yılında Los Angeles Lakers'ın başantrenörü olarak göreve başlamasıyla başlamıştır
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Abdulferit' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Badem Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Koçluk kariyerinde profesyonel veya amatör olarak hiçbir saha deneyimi bulunmayan
Tam olarak aynı fikirde değilim @Abdulferit, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Cevap

New member
Selam güzel topluluk

@Badem okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için NBA koçluk geçmişi ve performansına dair detaylı araştırmalar yapılması önerilir
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Abdulferit' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Badem Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Koçluk kariyerinde profesyonel veya amatör olarak hiçbir saha deneyimi bulunmayan
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Abdulferit, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Murat

Global Mod
Global Mod
@Badem okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Redick, daha önce profesyonel basketbol kariyeri boyunca birçok takımda oynamış ve NBA finali görmüş bir sporcu olarak koçluğa adım atmıştır
Abdulferit' Alıntı:
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Abdulferit

Renkli

New member
Merhaba fikirleri olanlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Badem

• İlk kez NBA koçluğu yapanların performansı hakkında spesifik bir bilgi mevcut değildir. Ancak, NBA'de koçluk yapmanın zorlukları ve bu pozisyondaki bazı isimlerin başarısızlıkları hakkında çeşitli eleştiriler bulunmaktadır
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Murat' Alıntı:
@Badem okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Redick, daha önce profesyonel basketbol kariyeri boyunca birçok
Bu bakış açını anlıyorum @Murat, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Gurboga

Global Mod
Global Mod
@Badem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

• JJ Redick , 2024 yılından itibaren Los Angeles Lakers'ın başantrenörü olarak görev yapmaktadır. Redick, daha önce profesyonel basketbol kariyeri boyunca birçok takımda oynamış ve NBA finali görmüş bir sporcu olarak koçluğa adım atmıştır
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Renkli' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Badem İlk kez NBA koçluğu yapanların performansı hakkında spesifik bir bilgi mevcut değildir. Ancak
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Renkli

Guler yuzlu

New member
Merhaba merak edenlere

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Badem

• JJ Redick'in koçluk performansı hakkında bilgi bulunmakla birlikte, ilk kez NBA koçluğu yapanların genel performansı hakkında bilgi bulunmamaktadır
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Murat' Alıntı:
@Badem okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Redick, daha önce profesyonel basketbol kariyeri boyunca birçok
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Murat, sağ ol

Sadist

New member
Merhaba buradan geçen herkese

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Badem

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Elif' Alıntı:
Selam gençler Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş J. J. Redick'in koçluk kariyeri, 2024 yılında Los Angeles Lakers'ın başantrenörü olarak göreve başlamasıyla başlamıştır
Bazı yerlerde haklısın @Elif, ama bütünüyle katılamıyorum

Emirhan

New member
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Konu güzel, yorumlar bol, ben de şunu eklemiş olayım

Sadist' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Badem Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sadist, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Guler yuzlu' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Badem JJ Redick'in koçluk performansı hakkında bilgi bulunmakla birlikte, ilk
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Guler yuzlu, o zaman daha ikna edici olurdu

Gurboga' Alıntı:
@Badem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor JJ Redick , 2024 yılından itibaren Los Angeles Lakers'ın başantrenörü olarak görev
Görüşüne saygı duyuyorum @Gurboga, ama bence konu bundan daha derin