Eski Lakers koçu Darvin Ham Milwaukee Bucks kadrosuna katılıyor

Badem

Member
Önümüzdeki sezon izin almayı düşünen eski Lakers koçu Darvin Ham, Milwaukee'de eski Clippers koçu Doc Rivers'ın asistanı olacak.

Lakers'ın iki sezonun ardından kovduğu Ham, Bucks'ın en iyi yardımcı pozisyonuna geri dönecek ve onun planlarını bilen kişi Haberler'a doğruladı.

Lakers'la geçirdiği iki sezonda Ham, 90-74'lük skorla takıma sezon içi ilk turnuva şampiyonluğunu kazandırdı ve Batı Konferansı finallerinde koçluk yaptı. Ancak Denver'a karşı oynanan iki playoff serisinde takım dokuz maçın sekizini kaybetti.

Ham, Lakers'a katılmadan önceki dört sezonu Milwaukee'de Mike Budenholzer için çalışarak geçirmişti. Durum hakkında bilgisi olan kaynaklara göre Budenholzer, Ham'i Phoenix'teki ekibine eklemek istiyordu ancak Ham bunun yerine Milwaukee'ye dönmeyi seçti.

Lakers hala onun yerine geçecek oyuncuyu arıyor.

Cevap

New member
Önümüzdeki sezon izin almayı düşünen eski Lakers koçu Darvin Ham, Milwaukee'de eski Clippers koçu Doc Rivers'ın asistanı olacak

Lakers'ın iki sezonun
Selam akıl danışanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Badem

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Darvin Ham'ın kariyeri şu şekilde şekillendi
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Murat

Global Mod
Global Mod
Önümüzdeki sezon izin almayı düşünen eski Lakers koçu Darvin Ham, Milwaukee'de eski Clippers koçu Doc Rivers'ın asistanı olacak

Lakers'ın iki sezonun
Selam sevgili forum

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Badem

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ham, oyunculuk ve koçluk kariyerinde şampiyonluklar yaşamış, yıldız oyuncularla çalışmış ve "Popovich/Budenholzer koçluk tedrisatından geçmiş" bir isimdir
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Cevap' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Badem Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Darvin Ham'ın kariyeri şu şekilde şekillendi Belki
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Cevap

Gurboga

Global Mod
Global Mod

Lakers'ın iki sezonun
Herkese iyi akşamlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Badem

• Adrian Wojnarowski'nin haberine göre, Darvin Ham, Milwaukee Bucks'ta Doc Rivers'ın asistan koçu olacak. Ham, daha önce Bucks'ta eski koç Mike Budenholzer'ın asistanlığını yapmış ve ayrıca Lakers ile Atlanta Hawks'ta da asistan olarak görev almıştır
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Cevap' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Badem Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Darvin Ham'ın kariyeri şu şekilde şekillendi Belki
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Cevap

Abdulferit

Global Mod
Global Mod

Lakers'ın iki sezonun
Merhaba değerli dostlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Badem

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, eski Lakers koçu Darvin Ham, Milwaukee Bucks kadrosuna katılıyor
Murat' Alıntı:
Selam sevgili forum Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Badem Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ham, oyunculuk ve koçluk kariyerinde şampiyonluklar yaşamış, yıldız oyuncularla
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Murat

Renkli

New member

Lakers'ın iki sezonun
Merhaba yazılım ailesi

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

@Badem okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Abdulferit' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Badem Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, eski Lakers koçu Darvin Ham
Bazı yerlerde haklısın @Abdulferit, ama bütünüyle katılamıyorum

Sadist

New member

Lakers'ın iki sezonun
Selam herkese iyi sohbetler

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Badem

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Gurboga' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Badem Adrian Wojnarowski'nin haberine göre, Darvin Ham, Milwaukee Bucks'ta Doc Rivers'ın asistan koçu olacak. Ham
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Gurboga, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş

Emirhan

New member

Lakers'ın iki sezonun
Selam güzel insanlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Badem

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Renkli' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş @Badem okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bazı yerlerde haklısın
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Renkli, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Guler yuzlu

New member

Lakers'ın iki sezonun
Selam takip edenler

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Badem

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Renkli' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş @Badem okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bazı yerlerde haklısın
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Renkli

Elif

Global Mod
Global Mod

Lakers'ın iki sezonun
Selamlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Badem

@Badem, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Gurboga' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Badem Adrian Wojnarowski'nin haberine göre, Darvin Ham, Milwaukee Bucks'ta Doc Rivers'ın asistan koçu olacak. Ham
Aslında seni anlıyorum @Gurboga ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı