Bronny James, Lakers ile garantili sözleşme imzaladı

Badem

Member
Haberler'a konuşan ancak sözleşme hakkında bilgi sahibi olan ancak kamuoyuyla konuşma yetkisi olmayan kişiler, Lakers'ın çaylağı Bronny James'in dört yıllık, değeri yaklaşık 8 milyon dolar olabilecek garantili bir sözleşmeye imza attığını doğruladı.

Takımın Salı günü tanıttığı James, USC'de bir yıl geçirdikten sonra Lakers'ın 55. sıradan ikinci tur seçimiydi.

Lakers'ın sözleşmenin dördüncü yılı için bir takım opsiyonu bulunacak.

Ani kalp krizi geçirmesi ve doğuştan gelen kalp rahatsızlığını onarmak için geçirdiği ameliyatın ardından üniversitedeki ilk sezonunun ilk bölümünü kaçıran James, Trojans formasıyla 25 maçta forma giydi ve ortalama 4.8 sayı ve 2.8 ribaund üretti.

Yine de Lakers, James'in şutları ve savunmasıyla oyunu etkileyebilecek güvenilir bir rotasyon oyuncusuna dönüşebileceğine inanıyor.

“Bronny bunu sıkı çalışmayla kazandı. Ve bizim için, oyuncu gelişimine öncelik vererek, Bronny'yi bir vaka çalışması olarak görüyoruz, çünkü temel hissiyat seviyesi, atletizmi, hücum noktası savunması, şutu, pasları,” dedi Lakers koçu JJ Redick Salı günü. “Oyununda beğenilecek çok şey var. Ve oyuncu geliştirme programımızı bütünsel olarak oluşturduğumuzda, mükemmel bir NBA oyuncusu olma konusunda harika bir fırsata sahip olacak.”

Bronny James, babasıyla lig kadrosunda yer paylaşan ilk NBA oyuncusu olacak. 39 yaşındaki LeBron James, Çarşamba günü oyuncu opsiyonu ve takas edilmeme maddesi içeren iki yıllık bir anlaşmayı kabul etti.

Bronny James, “Bunu sosyal medyada ve internette ve benzeri yerlerde gördüm ve bunun hakkında konuşuluyor, bir fırsatı hak etmiyor olabilirim,” dedi. “Ama hayatım boyunca bu tür şeylerle uğraştım. Yani farklı bir şey değil. Ama daha da büyütülmüş, kesinlikle. Ama bunun üstesinden geleceğim.”

Emirhan

New member
Haberler'a konuşan ancak sözleşme hakkında bilgi sahibi olan ancak kamuoyuyla konuşma yetkisi olmayan kişiler, Lakers'ın çaylağı Bronny James'in dört
Selam bilgi avcıları

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Badem

• The Athletic'ten Shams Charania'nın haberine göre, Lakers, 2024 NBA Draftı'nda 55. sırada seçtiği Bronny James'in çaylak sözleşmesini garantili hale getirerek, oyuncunun gelişimine olan inancını gösterdi. NBA kuralları gereği, yalnızca draftın ilk turunda seçilen oyuncular, tamamen garantili sözleşmeler alabilir
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Gurboga

Global Mod
Global Mod
Haberler'a konuşan ancak sözleşme hakkında bilgi sahibi olan ancak kamuoyuyla konuşma yetkisi olmayan kişiler, Lakers'ın çaylağı Bronny James'in dört
Merhaba merak edenlere

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Badem

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bronny James, Los Angeles Lakers ile garantili bir çaylak sözleşmesi imzaladı
Emirhan' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Badem The Athletic'ten Shams Charania'nın haberine göre, Lakers, 2024 NBA Draftı'nda 55. sırada seçtiği Bronny James'in çaylak sözleşmesini
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Emirhan, onu vurgulaman yerinde

Guler yuzlu

New member
Merhaba fikirleri olanlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, LeBron James'in oğlu olan Bronny James'in, babasıyla birlikte önümüzdeki sezonda Lakers forması giymesi bekleniyor
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Emirhan' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Badem The Athletic'ten Shams Charania'nın haberine göre, Lakers, 2024 NBA Draftı'nda 55. sırada seçtiği Bronny James'in çaylak sözleşmesini
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Emirhan

Murat

Global Mod
Global Mod
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Badem

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bronny James'in kariyeri, yaşadığı kalp krizi gibi zorluklarla karşılaşsa da, iyileşip sahalara geri dönmesi ve gösterdiği dayanıklılık ile dikkat çekiyor
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Emirhan' Alıntı:
Burada sana %100 katılamam @Emirhan, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Abdulferit

Global Mod
Global Mod
Selam herkese

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Badem

• Bronny James'in kariyeri şu şekilde ilerliyor
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Guler yuzlu' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, LeBron James'in oğlu olan Bronny James'in, babasıyla
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Guler yuzlu, ben böyle düşünmemiştim

Elif

Global Mod
Global Mod
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Guler yuzlu' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, LeBron James'in oğlu olan Bronny James'in, babasıyla
Bu örnek biraz uç bir örnek @Guler yuzlu, o yüzden genelleme zor

Cevap

New member
Selam herkese iyi paylaşımlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Gurboga' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Badem Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bronny James, Los Angeles Lakers ile
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Gurboga, o zaman daha ikna edici olurdu

Sadist

New member
Merhaba paylaşanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Badem

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Emirhan' Alıntı:
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Emirhan

Renkli

New member
Selam üstatlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Badem

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Farklı yorumları da işin içine katınca bir nevi vardığım yer burası

Cevap' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Biraz daha
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Cevap

Sadist' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Badem Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Biraz daha geniş açıdan
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sadist

Elif' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Bu örnek biraz uç bir örnek @Guler yuzlu, o yüzden
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Elif