'Banshee Be': Lakers kazanan bir ruhu nasıl geliştirdi

Badem

Member
Jordan Goodwin, 20 kilodan fazla kaybederek, vücut yağının yüzde 10'undan fazlasını düşürerek, daha iyi uyuyarak, doğru yemek yeme ve NBA'nin sunabileceği tüm tuzakların önüne basketbol yaparak her şeyi doğru yapmıştı.

Garantili olmayan bir anlaşma ile Lakers'a eğitim kampında katıldı, bir hamstring yaralanması, kadroda bir yer kazandırdı. NBA kariyerinin ilk aşamalarında Washington'dan Phoenix'e Memphis'e sıçradı, ancak şimdi tutarlı bir iş yoktu. Lakers'ın onun için umutları vardı – JJ Redick ve koçluk personelinin tüm küçük şeyleri yaparak taklit etmek istedikleri kültür için kritik bir oyuncu olabileceğini, takımı ilk sıraya koyarak ve amansız çabasıyla mahkemeye çıktığında diğer takım için hayat cehennemi yaparak taklit etmek istedi.

Goodwin, Lakers'ın G League takımıyla birlikte bir hamstring sakatlığından kurtuldu ve NBA'ye geri dönme şansını bekledi. 7 Şubat'ta iki yönlü bir sözleşme imzaladı ve onu ana kadroya uygun hale getirdi. Ve sonra resmi bir ödev aldı.

“Banshee ol,” dedi Redick.

Bir Banshee?

Goodwin, rahatsız olup olmadığından veya iltifat hissettiğinden emin değildi.

Rezerv Guard Jordan Goodwin, bu sezon “Banshee” tarzı tüm oyun oyunları için övgü alan rezervler arasında.

(Gina Ferazzi / Haberler)

“Bana söyledikten sonra bakmak zorunda kaldım,” dedi Goodwin.

Bir maçtan sonra, Redick bir tane bulduğuna ikna oldu, Goodwin'in Lakers için kazandığı bir sahip olduğunu tanımladığı için fışkırdı.

“Bu sadece, bu oyun kim olduğunu somutlaştırıyor,” dedi Redick. “Ve sonra maskesini yırtıyor ve iki kez yan çizgiye atıyor. Yani, o bir Banshee.

“O bir Banshee, bu yüzden onu seviyoruz.”

Aylar sonra Redick, Crypto.com Arena'daki yükleme rıhtımının yakınında park edilmiş arabasına doğru yürürken, ekibinin playoffların ilk turundan çıkması için gereken şeyleri düşündü. Lakers, gevşek toplar kazanarak, suçlamalar alarak, ekranlardan savaşarak ve tam anlamıyla Rui Hachimura durumunda, mahkemede ve takım soyunma odasının dışındaki koridorlarda kan bırakarak Minnesota 94-85'i Oyun 2'de yeni dövdü.

Lakers'ın 1991'den beri bir playoff galibiyetinde gol attığı en az puandı – antrenörlerin aylardır vaaz ettiği Banshee şeylerinin gerçek bir kutlaması.

“Kazanmanın tek yolu bu,” dedi Times.

“Banshee”, Redick'in ilk sezonunda ekibinin sahip olmasını istediği bir tutum için Lakers'ın etrafında stenografi haline gelmişti. Chat Redick'in asistanlar Greg St. Jean, Beau Levesque, Ty Abbott ve video koordinatörü Michael Wexler ile yaptığı grubun adı.

Lakers teknik direktörü JJ Redick, Rui Hachimura sahada yürürken yüzüne sert bir bakış attı.

NBA kariyeri boyunca yoğun bir oyuncu olan Lakers teknik direktörü JJ Redick, hikaye franchise ile ilk sezonunda “Banshee” oyun tarzını geliştirmeye yardımcı oldu.

(Robert Gauthier / Haberler)

Bu, St. Jean ve Wexler'in Phoenix iş arkadaşlarıyla birlikte kullandıkları bir şeydi, tüm koçların sevdiği oyuncu türü için bir keşif terimi olarak, bunu yapmak için mahkemede yapmanız gereken çirkin şeyleri kazanmak ve anlamaktan başka bir şey umursamayan tür.

Lakers, Max Christie'nin rolü tamamen satın almasını başarıyla alarak sezona başladı. Christie sezonun başlarında mücadele ettiğinde, “Banshee Be” talimatlarını alen ilk oyuncuydu. Redick, Lakers'ın video koordinatörlerini tanımlamak, Portland'ın Toumani Camara'nın savunmasını ve Jarred Vanderbilt'in yaralanmadan geri dönüşünün etkisini övmek için kullandı.

Ve ekibiyle konuşurken görsel yardımcılar getirdi.

Gaelic Lore'de, “Banshee” çığlığı yaklaşmakta olan ölümü uyaran bir kadın ruhudur. Halo video oyunlarında bir savaş uçağı. “Avatar” evreninde, bir tür dağ ejderhası. “Yıldız Savaşları” nda bu bir tür uçan akrep.

Terimi tüm sezon Lakers tesisi etrafındaki haber konferansları, toplantılar ve konuşmalarda kullandıktan sonra, Redick ve antrenörler nihayet bir toplantıda takıma tanımlamaya karar verdiler.

“Slaytlarımız vardı!” Redick, neredeyse övünerek dedi.

O toplantıda olan Luka Doncic, TV-Ma Cinemax şovunun “Banshee şovu. (“ İyi şov, ”dedi) LeBron James'in bir koçun oyuncuları bu şekilde tarif ettiğini ve çok fazla düşünmediğini duymamıştı.

Yine de Lakers'ın rol oyuncuları için, bu ethos oynamaları gereken stil ve çaba için tek tip bir vizyon verir. Lakers, bunun tüm mevsim tanımlayıcı bir özellik olmasını istedi. Dorian Finney-Smith'in maddi olmayanları ve top dışı oyunu için D'Angelo Russell'ın top üstü becerilerini değiştirdi. Vanderbilt'in sağlıklı olması onu destekledi. Goodwin ve iki yönlü merkez Trey Jemison III eklemek onu güçlendirdi.

Lakers ileri Dorian Finney-Smith, solda, Minnesota'nın Naz Reid'in sahipliğini kaybettikten sonra topun sınırlardan uçmasını izliyor

Lakers, Dorian Finney-Smith güçlerini Timbewolves Center Naz Reid'i playoff serilerinin 2. Oyununda topa sahip olmayı kaybetmeye yönlendiriyor.

(Robert Gauthier / Haberler)

Jemison, “Bir gün filmde duydum, folklor gibi ne olduğunu biliyordum, ama söylediğinde zamanlama mantıklıydı” dedi. “Agresif olmak. Yüksek sesle bir konuşmacı olmak. Sevdim. Bu beni değer getiriyormuşum gibi hissettiriyor. Teşvik. Bağırıyor. Her zaman bağıracağım.”

Ve şimdi Lakers playofflarda Minnesota ile tam bir kavgaya sahip olduklarına göre, James, Doncic ve Austin Reaves, özellikle Lakers'ın savunması ve tokluğu seri bağlama galibiyetini tanımladığında, Game 2'de bu güç seviyesiyle oynadılar.

“Bence Doe ve Goodie ve doğal olarak böyle olan erkeklere sahip olmanın önemi,” dedi Redick Salı günü Finney-Smith ve Goodwin. “Ve ilk Brooklyn oyunu etrafında bir takım olarak yaşadığımız bir sohbete geri dönüyor [in mid-January] Ve liderlik ve herkesin kendi yolunda nasıl liderlik edebileceği hakkında konuştum. Banshee kültürünün çalışması için yaygın olmalı. Sadece bir adam olamaz. Yani buna öncülük edecek ve herkes takip edecek adamlara ihtiyacınız var. ”

Belki Lakers bunu kimliklerinin bir parçası haline getirebildiler çünkü her zaman Redick'in kimliğinin bir parçası.

James, “Bu yüzden herkes Duke'dayken ondan nefret ediyordu.… Kesinlikle ne kadar aldatıcı olduğunu hatırlıyorsunuz,” dedi James.

Redick, Goodwin gibi güreş ribaundlarını ya da göğsünü Vanderbilt ve Finney-Smith gibi golcülere koymamış olabilir, ancak sürekli hareket ediyor, sürekli olarak enerjik ve sürekli olarak eğiliyor ve NBA kariyerinin yükseklikleri sırasında küçük şeyleri kucaklıyordu. Emekli olduktan sonra, basketbol hasta-sözleri-ya da tam basketbol psikosu-onun ve akranlarının sözleri olarak beslenmeyi bırakmadı.

Önündeki görev ne olursa olsun, en azından Redick bunun için savaşırdı.

Lakers, Salı yıllarında en çirkin playoff oyunlarından birini kazandıktan sonra, James, Redick'in Court'taki patlamalarından biri sorulduğunda biraz alay etti. Bu sadece işe getirdiği ciddiyet ve yoğunluğun bir işareti.

Ve takıma verilmesine yardım etti.

James, “Sonunda baş antrenörümüzün ruhunu ve tavrını somutlaştırdık. Tam böyle öyle” dedi. “O boğa ile ilgili değil —, şeker kaplaması hakkında. Anlıyor. Zor olmalıyız. Gibi, her oyun topu iyi vurmayabiliriz, bunu yapmayabiliriz ya da bunu yapmayabiliriz, ama ne olursa olsun, ama… zor olmalıyız.”

Banshees olmalılar. Ve Lakers bunun ne anlama geldiğini tam olarak bilir.