Yeni Lakers Jalen Hood-Schifino ve Maxwell Lewis, Kobe’ye değer verdi

Badem

Member
Bu, Los Angeles’a yeni gelen Jalen Hood-Schifino ve Maxwell Lewis için, Salı günü medyaya tanıtıldıklarında Lakers taraftarlarının gözüne girmeleri için her açıdan mükemmel bir yoldu.

Her ikisi de sevgili Kobe Bryant’tan ve Lakers efsanesinin basketbolcu olarak büyürken kendileri için ne anlam ifade ettiğinden saygıyla bahsetti.

Hood-Schifino, Lakers’ın NBA draftında 17. sırada seçtiği Indiana’lı 6-6’lık bir guard ve kendini bildi bileli Bryant’tan ilham alıyordu.

Hood-Schifino, “Evet, gençken onu izlerken, sahada ne kadar yetenekli olduğunu görme merceğinden izlemiştim” dedi. “Açıkçası bu oyunu oynayacak en iyi oyunculardan biri.

“Yaşlandıkça ve onun neyi temsil ettiğini ve ‘Mamba Mantalitesi’nin ne olduğunu anlamaya başladıkça, onun zihniyeti ve neyi temsil ettiği açısından Kobe’ye gerçekten ilgi duymaya başladım. Bunlar kendime aşılamaya çalıştığım alışkanlıklar.

Lewis, Lakers’ın draftın 40. sıradan seçimiyle (2. Tur) Pepperdine’den 6-7’lik bir forveti. Aynı zamanda büyük bir Bryant hayranıydı.

Lewis, babasının Inglewood’da büyüdüğünü ve tüm ailesinin Lakers’ı desteklediğini söyledi. Lewis, Las Vegas’a yerleştiklerinde bile Lakers ve Bryant’ın hayranları olarak kaldıklarını söyledi.

Lewis, “Öncelikle babam Kobe’deki odama bir Laker Fathead koydu, o yüzden bunu her zaman gördüm” dedi. “Ben her zaman Laker’ın yanındaydım [stuff]. Beni her zaman hafta sonları Los Angeles’a ve onun eski uğrak yerlerine falan götürürdü. Sadece onun zihniyeti. Ne kadar çalıştığını. Bazen sabahları motivasyon videolarını izliyorum. Onun ne kadar sıkı çalıştığını kafamda kazımak için bunun gibi küçük şeyler.”

Lakers çaylağı Jalen Hood-Schifino, Salı günü takımın El Segundo antrenman tesisinde medyaya seslendi.

(Damian Dovarganes / Associated Press)

Ve şimdi Hood-Schifino ve Lewis, LeBron James’le takım arkadaşı. Bu bile 20 yaşındaki Hood-Schifino için ilginç bir hikaye yaratıyor.

James, 2003 yılında Cleveland Cavaliers tarafından draft edildiğinde 7 günlüktü. Hood-Schifino’dan bunu bir perspektife oturtması istendi. O gülümsedi.

“Bunu gördüm. ‘Dang, LeBron yaşlı’ dedim. Bunu düşünmek çılgınlık” dedi. “Açıkçası o, bu oyunu oynayan en iyi oyunculardan biri. 21 yıldır ligde oynuyor. Onun oyun bilgisi ve hem benim hem de Max ve diğer oyuncular için masaya neler getirebileceğini düşünüyorum, bunun bizim için iyi ve gerçekten faydalı olacağını düşünüyorum.”

Lewis için, James’le oynama ve ondan bir şeyler öğrenme fırsatı konusunda kimin daha heyecanlı olduğundan emin değildi; kendisinin mi yoksa arkadaşlarının mı?

Lewis, “Tüm arkadaşlarımın LeBron’la oynamaktan bahsettiği tek şey bu” dedi. “Bu gerçeküstü; sadece sana koçluk yapabilecek ve beni daha iyi bir oyuncu yapabilecek büyük tecrübeli oyuncular. Sadece çok fazla geri bildirim alıyorum ve yaptıklarını izliyorum. Ve sadece onlardan öğrenin.

Hood-Schifino ve Lewis, 3 ve 5 Temmuz’da Sacramento’da California Classic’te oynanacak iki maç ve 7 Temmuz’da Las Vegas’ta başlayacak NBA Yaz Ligi ile Lakers’ın yaz takımlarında oynayacaklar.

Lakers’ın basketbol operasyonlarından sorumlu başkan yardımcısı ve genel menajeri Rob Pelinka, koç Darvin Ham, takımın genel menajer yardımcısı ve scouting direktörü Jesse Buss, hatta tüm organizasyon üzerinde bir izlenim bıraktılar.

Pelinka şunları söyledi: “Koç ve ben Max’le telefonda konuştuk ve sanırım o duyguya o kadar kapılmıştı ki gerçekten tek kelime edemiyordu.” “Koç ve ben ‘Vay be’ dedik. Adam. Bu onun için derin bir an.’ Ve yeniden. Bu seride oynamayı bu kadar önemseyen oyuncular bizim için çok önemli. Jalen, Darvin ve Jesse ile üst katta otururken, onun yolculuğundan ve genç bir çocukken nasıl Mamba Mantalitesi’ni hayatının temel direklerinden biri olarak tanımladığını ve oyuna nasıl yaklaşmak istediğini anlattığını duydu.

“Taslak bir röportajda bunu bir kenara atmak kolaydır, ancak ona bunun inanılmaz derecede samimi olduğunu söyleyebilirsiniz. Kendisini taşıma şekli, oyuna yaklaşma şekli bizim için anlamlıydı.”