Televizyondaki adamlar neden Anthony Davis’in sakatlığına gülüyor?

Badem

Member
Kafa yaralanmaları gülünecek bir şey değil.

Görünüşe göre yaralanan kişi Lakers uzunu Anthony Davis değilse.

O zaman çok komik – en azından, Lakers’ın Golden’a 121-106 mağlup olduğu sırada Davis’in kafasına dirsek atması ve soyunma odasına geri dönmek için tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duymasının ardından birden fazla TV yorumcusunun tepkilerine bakılırsa durum bu. State Warriors, Çarşamba gecesi San Francisco’da Batı Konferansı yarı final 5. maçında karşı karşıya geliyor.

“TNT’de NBA” analistleri Charles Barkley ve Shaquille O’Neal, ağın maç sonrası programında oyunu tartışırken, görünüşe göre Davis’in pahasına gülmekten kendilerini alamadılar.

Barkley, “Shaq orada kağıdı buruşturuyor, bu yüzden gülüyorum,” dedi ve sık sık yaralanan Davis’in kağıttan yapılmış olduğu ima ediliyordu.

Analist arkadaşı Kenny Smith de maskaralıklara katılmış olabilir ve Barkley, Smith’in kendi sandalyesiyle tekerlekli sandalye kullanımını taklit ettiğini belirtir. Smith sadece koltuğunu ayarladığını söyledi.

Barkley, geçmişte yaralanmaya eğilimli olduğu için Davis ile alay etti.

“Evet, ona ‘Sokak Giysileri’ adını verdim. Demek istediğim, oynadığından daha fazla incindi, ”dedi Barkley Ekim ayında Haberler’dan Broderick Turner’a. “Yani, hiç 82 maç oynadı mı bilmiyorum.”

Sunucu, Perşembe sabahı ESPN’nin “First Take” programında Stephen A. Smith, Davis’le alay ediyormuş gibi göründü. muhtemelen bir basketbol maçı sırasında beyin sarsıntısı geçirdiği için.

Beyin sarsıntısı mı? Beyin sarsıntısı mı? Smith inanamayarak söyledi. “NFL sezonunun bittiğini sanıyordum.”

Daha sonra, Davis’in sakatlığı geçirdikten sonra kendi başına yürüyememesinden duyduğu eğlenceyi gizlemek için hiçbir çaba göstermedi.

Tekerlekli sandalye mi? Tekerlekli sandalye mi? dedi Smith aynı inanılmaz ses tonuyla. “Gerçekten mi? Biz bu noktada mıyız?”

Smith (yüzünde bir sırıtmayla da olsa) Davis’in iyi olduğunu umduğunu fark etmek için bir saniye ayırdı. Sonra kızartma devam etti.

“Durmalıyız! Onu durdurmalıyız, adamım! Playofflar, adamım!” Smith, yardımcı sunucu Jay Williams’ın görünüşteki eğlencesine bağırdı. “Demek istediğim, ortadan koşup Ronnie Lott’a falan mı çarptı? Bir şey mi kaçırdım? … Demek istediğim, Aaron Donald tarafından vuruldu mu? Bir şey mi kaçırdım?”

Beyin sarsıntılarının ciddi olduğu kendisine hatırlatıldığında, Smith bunu bir iki saniyeliğine yumuşattı.

“Devam etmek. Kimse beyin sarsıntısının ciddi olmadığını söylemiyor,” dedi sırıtarak bağırmaya geri dönmeden önce sessizce.

“İzlediğimiz o oyunda gerçekten bir beyin sarsıntısı olduğuna inanmakta zorlandığımızı söylüyoruz! Oh Lordum!”

Saatler sonra, Smith tweet attı:

“Bir beyin sarsıntısının ciddiyetini hiçbir şekilde küçümsemiyordum. Gördüğüm oyunu ve özümsediğini gördüğüm diğer hitleri göz önünde bulundurarak Anthony Davis’in gerçekten bir tane olup olmadığını sorguluyordum. Ama sonuç olarak, benim yapmam yanlıştı. Dönem! Benim hatam.”

Geri tepme, Geri tepmedir. Bölge ile birlikte gelir, peeps. Bir beyin sarsıntısının ciddiyetini hiçbir şekilde küçümsemiyordum. İzlediğim oyunu ve özümsediğini gördüğüm diğer hitleri göz önünde bulundurarak Anthony Davis’in gerçekten bir tane olup olmadığını sorguluyordum. Ama sonuçta, benim için yanlıştı.…

— Stephen A Smith (@stephenasmith) 11 Mayıs 2023
TNT’den Chris Haynes maçtan sonra Davis’in “beyin sarsıntısından kurtulmuş gibi göründüğünü” bildirdi. Lakers, Davis hakkında resmi bir açıklama yapmadı ancak koç Darvin Ham maçın ardından, “Şimdiden gerçekten iyi gidiyor gibi görünüyor” dedi.

Böylece kulağa iyi haber gibi geliyor. Ancak bunun Davis üzerinde ne tür kısa ve uzun vadeli etkileri olacağını kim bilebilir? Ve tabii ki Cuma günkü 6. Maç ve sonrasındaki durumu da belirsiz.

Kafa yaralanmaları ciddiye alınmalıdır – televizyondaki bazı adamlar öyle düşünmese bile.