Stephen A. Smith, LeBron James'in Bronny Yorumları ile karşı karşıya olduğunu söyledi

Badem

Member
Bazen en iyi savunmanın suç olduğu söylenir. LeBron James Perşembe gecesi Stephen A. Smith Courtside ile bir Lakers oyununda yüzleşti ve onu azarladı ve ona LeBron'un oğlu ve takım arkadaşı Bronny James hakkında konuşmayı bırakmayı bıraktı.

ESPN ile uzun kariyerine devam etmek için beş yıllık 100 milyon dolarlık bir sözleşme kabul ettiği bildirilen Smith, Cuma sabahı LeBron James'in neden üzüldüğüne dair bastırılmış bir açıklama ile “İlk Take” i açarak cevap verdi.

İlk olarak, James'in ele aldığı konuyu doğruladı.

Smith, “Bu, LeBron James'in, beklenmedik bir şekilde ekleyebilirim, oğlu hakkında söylediklerime dikkat ettiğimden emin olmak için benimle yüzleşmekti” dedi. “Kelimeleri tekrarlayamıyorum çünkü FCC hava dalgaları için uygun değiller.”

Smith, James'in neden bir telefon görüşmesi veya yüz yüze toplantı yoluyla özel olarak New York Knicks'i dövdüğü Crypto.com Arena'daki bir oyunda onunla yüzleşmeyi seçtiğini sorguladı. Ve James'in “süperstar basketbol oyuncusu” olarak değil, “baba” olarak konuştuğunu tanıdığını söyledi.

Ancak Smith'in merkezi amacı, daha önceki eleştirilerinin Bronny'ye değil, LeBron'a yönlendirilmiş olmasıydı, “Pozisyondan bahsediyordum [Bronny] babası tarafından yerleştirildi. ”

Bronny Haziran ayında Lakers tarafından hazırlanmadan önce, LeBron oğlunun takım arkadaşı olmasını istediğini açıkça belirtti ve Smith, sendikanın zorlandığına ve lisenin ötesinde tek deneyimi USC'de rol oyuncusu olarak 25 oyun olan 19 yaşındaki çocuğa aşırı baskı oluşturduğuna inanan birçok gazeteci arasındaydı.

Şubat 2022'de LeBron'dan tweet: “Beni istiyorsan, Bronny'yi taslak taslağı. Bronny nerede olursa olsun, burada olacağım. Bir yıl boyunca oğlumla oynamak için ne gerekiyorsa yapardım. Bu noktada parayla ilgili değil. ”

Mart 2023'te LeBron'dan tweet: “Man Bronny, bugün lig geçişinde izlediğim bu kedilerin bazılarından kesinlikle daha iyi.”

Bronny, NBA İzcilik birleşiminde taslaktan bir ay önce bir ay önce aynı coşkuyu ifade etmedi, “Hayalim her zaman adımı ortaya koymak, kendim için bir isim yapmak ve elbette NBA'ye ulaşmak oldu. … Hiç babamla oynamayı hiç düşünmemiştim, ama elbette o, birkaç kez gündeme getirdi. ”

Smith, LeBron'un Bronny'nin birlikte oynayabilmeleri için hazırlandığından emin olma çabalarına tepkisini yorumladı, “'Hadi adamım, onu koyduğunuz durum bu.' Buradan geldim. ”

Times köşe yazarı Bill Plaschke benzer endişeleri dile getirdi, Lakers'ın Bronny'yi ikinci tur seçimlerini yaptığı gün yazdı: “Bronny'nin gerçekten bu tür baskıya ihtiyacı var mı? Tarihin babası olan en büyük oyuncusu ile aynı bankta otururken oyununu geliştirmesini istemek gerçekten adil mi? ”

LeBron'un uzun süredir beklenen anı, Bronny'nin ikinci çeyrekte oyuna girdiği 22 Ekim'de Lakers'ın açıcısında gerçekleşti. Birlikte üç dakikadan daha az oynadılar, Bronny ilk iki NBA atışını kaçırdı, ancak birlikte bir NBA oyunu oynayan ilk baba-oğul ikilisi oldular.

18 maçtan 76. dakikada Bronny 25 puan kazandı ve çekimlerinin% 25,8'ini kazandı. Yedi G League maçında daha iyi gitti ve katı savunma yaparken ortalama 13.4 sayı, 3.4 ribaunt ve 3.9 asist elde etti.

“Bronny James için en iyi dileklerimden başka bir şeyim yok,” dedi Smith. “Umarım bir NBA yıldızına dönüşür.”

Endeavor genel müdürü Ari Emanuel ve aktör Larry David ile oyunda oturan Smith, James'in “çok, çok üzgün” olduğunu fark ettiğini ve böyle halka açık bir ortamda cevap vermeyi reddettiğini söyledi.

“O ve ben mutlaka vibe değiliz. … Göze bakmıyoruz, ”dedi Smith James. “İkimiz de uykuyu kaybetmiyoruz. Yıllardır bu şekilde oldu. Sanki 'Bunu benim ve senin aranızda sakla' diyordu.

“Bir baba olarak anlıyorum. … eğer onun pozisyonunda olsaydım, aynı şeyi yapamayacağımı kesin olarak söyleyemem. Onu biraz suçlamıyorum. “

Smith, LeBron'un çocuğunu savunmasıyla empati kurarken, canlı eleştirisi ile durduğunu söyleyerek yorumlarını sonuçlandırdı.

Smith, “LeBron hakkında söylediğim şey, söyledikleri ve oğlunun hazırlanmasına ve nihayetinde NBA'de onunla aynı takımda olduğu için söylediği şeylerden dolayı gerçeğe dayalı” dedi. “Bunun bir yolu yok. Ve profesyonel olarak bir gazeteci olarak büyüdüğünüzde, düşman istemezsiniz, ancak arkadaş edinmek için para ödemezsiniz. Gördüğün gibi demelisin. “