Shaquille O'Neal-Dwight Howard'ın sığır eti 2025'te hâlâ güçlü

Badem

Member
O'Neal, Howard'ın sözlerini dikkate aldı ve X'e yanıt verdi.

O'Neal, “@DwightHoward, seni önemsediğimi düşünmen komik, ama adını bir daha asla anmayacağım duyarlı büyük adam, şakayı kaldıramayan bir şakacı,” diye yazdı O'Neal. “Bir daha asla adını ağzıma almayacağım. Harika bir gün geçirmenizi dilerim ve artık silindiniz. İyi günler.”

@DwightHoward seni önemsediğimi düşünmen komik ama adını bir daha asla anmayacağım hassas büyük adam, şakayı kaldıramayan bir şakacı. Bir daha asla adını ağzıma almayacağım. Harika bir gün geçirmenizi dilerim ve artık silindiniz. İyi günler. #hiçbakılmadı #güven bana

— SHAQ (@SHAQ) 7 Ocak 2025
Howard öfkeli bir cevap verdi: “Umursadığını biliyorum. Çünkü kendine güveni olmayan eşek 20 yıldır nefret ediyor ve konuşuyor. Bu kadar güvensiz olamayacak kadar büyüksün. Umarım bir daha adımı ağzına almazsın. 52 yaşındayım bana tweet atıyor. Ve hala nefret ediyorum. Bunca zaman şaka yapıyordun. … Yıl 2025, büyüyün cehenneme. ve devam et.

Ancak Salı sabahı Howard sakinleşmiş görünüyordu ve yeni bir X gönderisinde bir çeşit zeytin dalı teklif etti.

Howard, “Bu arada, iki siyah adamın önemsiz şeyler yüzünden ileri geri konuşmasıyla insanların eğlenmesini istemiyorum” diye yazdı. “Tartışmak istemiyorum, sadece bunu iki başarılı HOF siyahi adamı gibi çözmek istiyorum! Tüm zamanların en dominant pivotu sensin! Hadi podcast'e gelin ve bunu çözelim.

Bu arada, iki siyah adamın önemsiz şeyler yüzünden ileri geri konuşmasıyla insanların eğlenmesini istemiyorum. Tartışmak istemiyorum, sadece bunu iki başarılı HOF siyahi adam gibi çözmek istiyorum! Tüm zamanların en dominant pivotu sensin! Haydi podcast'e gelin ve bunu karıştıralım…

— Dwight Howard (@DwightHoward) 7 Ocak 2025
Howard'ın O'Neal'in kendisine konuk olarak Ray Daniels'ın bu haftaki bölümde ısrar ettiği “The Gauds Show”da mı yoksa kendi podcast'i “Above The Rim with DH 12″de mi katılmasını isteyip istemediği belli değil.

Her iki durumda da O'Neal buna sahip değildi.

O'Neal, “Ne yaptığınızı görüyorum, mirasınız yeni podcast'iniz, bu şekilde hatırlanacaksınız ve izlenmelere ihtiyacınız var” diye yazdı. “Lanet olsun, sana iyi öğrettim, harika iş, ünlüler listesine giren podcaster. Ama yine de umursamıyorum. Oturmaya ihtiyacın var, benim onayıma ihtiyacın var, benim seninkine ihtiyacım yok, nasıl hatırlanacaksın, o podcast çocuğunu düşün. Yönetmem gereken bir imparatorluğum var Şimdi bırak beni oğlum Yirmi yıldır konuşuyorum ama sen 50'de kavga etmek istiyorsun Pekala, reddediyorum, yaşlandım Yine güzel hareket Seni seviyorum oğlum.