'Playoff tohumu için Doçfight': Lakers, savaşların gelmesi için hazırlandı

Badem

Member
Laker oyuncuları Cumartesi sabahı toplantı odasının etrafına baktı, yeni duyduklarını düşündüklerinin JJ Redick'in gerçekte söylediği şey olduğundan emin olmak için birbirleriyle iki kez kontrol ettiler.

O, Lakers teknik direktörü, o gece daha sonra Denver ile oyunlarına açıkça yükseldi, oyuncularına savaşa gitmelerini ve “mahkemede ölmeye istekli olmalarını” söyledi mi?

Kesinlikle yaptı.

Rui Hachimura, “O gece 'Savaşa gidiyoruz' dedik,” dedi.

Lakers, sezonun en iyi galibiyetlerinden birinde Denver 123-100'ü yendikten sonra, kuşkusuz “amped” redick hala yoğunluğu vaaz ediyordu.

“Normal sezonun geri kalanı için bu kadar zor oynarsak, gayet iyi olacağız,” dedi Redick takımına. “Bu inancınızı geliştirmeli. Neyi başarabileceğimize inancımı kurdu. ”

Zorluk, elbette, NBA programının her zaman bunun gibi büyük oyunlar sağlamadığı, Lakers'ın son iki sezonda onları playofflardan çıkaran bir takımla karşı karşıya olduğu.

Neyse ki Lakers için, yollarına devam eden çok fazla durgunluk yok.

Takım, Lakers'ın şok edici bir ticarette Luka Doncic'i satın aldığından beri iki franchise arasındaki ilk toplantı olan Dallas Mavericks'e ev sahipliği yaparak Salı günü büyük oyunlara başlıyor.

Laker olarak en iyi maçından çıkan beklenti, Doncic ve ekibin tekrar Mavericks için ekstra enerji çağıracağıdır.

Doncic, “Bence heyecanlanacak, ama soyunma odasındaki herkes heyecanlı” dedi. “Sırtını aldık. Zorlu bir oyun olacak. ”

Lakers, Minnesota'ya, Clippers, iki kez, New Orleans ve New York'a ev sahipliği yapıyor. Ocak ayının başlarında 0-2 Teksas gezisinden bu yana, Lakers büyük oyunlarda olağanüstü, dört kayıpından sadece biri kazanan rekoru olan Clippers'a geliyor. Bu kayıptan bu yana, şu anda kazanan rekorları olan takımlara karşı yedi düz oyun kazandılar.

“Sadece birbirine yapışmalıyım. Meydan okumaya adım atıyoruz, ancak bu bir profesyonel olmanın bir parçası her oyunu aynı oynamaktır, bu yüzden kesinlikle bunun üzerinde çalışmalıyız, ”dedi Finney-Smith. “Ama son birkaç haftada çok oynuyoruz, devam etmeliyiz. Sadece yığın galibiyeti, sezonun bu son gerginliğine giren daha iyi takım olmaya çalışıyoruz. ”

Açıkçası, Salı günü Doncic'in eski ekibini ve Lakers'ın Max Christie ve yaralı Anthony Davis ile Dallas'a ev sahipliği yaptığını görmesiyle bolca duygu olacak.

“Bence iyi olacak. Bence iyi olacak, ”dedi Redick Pazartesi günü Doncic. “Her gün bizimle birlikte olduğu biraz daha normal hale geliyor. Orada bulundum. Eski takımınızı ilk kez oynadığınızda, özellikle bu kadar yakın sürede, garip olacak. Ama iyi olacak. ”

Lakers, Luka Doncic'i geçen hafta Crypto.com Arena'da Hornets Guard Elfrid Payton'a karşı sepete sürüyor.

(Gina Ferazzi / Haberler)

Cumartesi günü Denver'daki galibiyet, Lakers 11 maçlık bir süre boyunca rekorlar kazanan dokuz takımla karşılaştığında bir streç başladı. Bir ekibe “mahkemede ölmek” isteyip istemediklerini sormak birçok kez.

Yine de Redick, Lakers'ın geldikleri anlarla tanıştıklarını ve kimseyi aşırı yüklemekten endişe etmediğini söyledi.

“Kesinlikle bir his var, ne zaman basacağınız ve ne zaman basmayacağına dair bir his var, dedi Redick. “Benim için, kişisel olarak, dün Dallas'ın eşyalarını izlemek, bazı oyunlarını izlemek gibi söyleyebilirim. Çocuklarımın yarı finalleri ve finalleri bulunduğum bir seyahat turnuvasında vardı. Dün basketbol izlemek için çok zaman. Ve bugün işe gelmek için sabırsızlanıyordum. Yarın bekleyemem. Ve Çarşamba için heyecanlanacağım. Bu sadece benim için şahsen, şu anda doğru şeyi yaptığımı biliyorum. Ve bunun olacağını düşündüm. Ve kendi sürdürülebilirliğim, bunun için endişelenmiyorum.

“Bence bir koç olarak, sadece grubun enerjisini ve grubun havasını ölçmek ve ne zaman basacağını ve ne zaman basmayacağını bilmeniz gerekiyor. Ama hazırlıyoruz. Adamlarımız şu anda playoff tohumu için bir köpek dövüşünde olduğumuzu kabul ediyorlar. Önümüzdeki 27 maçta playofflara ve yaptığımız her şeye hazırlanıyoruz. ”