Phil Jackson, Kobe Bryant'ın 'Jimmy Kimmel'de Adam Morrison'ı desteklemesiyle gurur duyuyor

Badem

Member
Phil Jackson, Kobe Bryant'ı beş NBA şampiyonluğuna taşıdı.

Eski Lakers koçu, Bryant'ı sevilen bir Los Angeles simgesi haline getiren sahadaki çok sayıda anın tanığıydı.

Jackson, perşembe günü Crypto.com Arena'nın önünde merhum basketbol efsanesinin anısına dikilen heykelin açılışında 11 dakika boyunca konuştu ve “Kobe ile en gurur duyduğum zamanlar” hakkındaki bir hikayeyle son buldu.

Bunun Bryant'ın sahadaki kahramanlığıyla hiçbir ilgisi yoktu.

Jackson, Bryant ve birkaç Lakers'ın “Jimmy Kimmel Live!” programında yer aldığı zamandan bahsetti. Yedi maçlık 2010 NBA Finalleri'nde Boston Celtics'i yenmelerinin ardından.

Programda Kimmel, o zamanki Laker oyuncusu Adam Morrison'ın NBA Finalleri'ndeki tüm önemli anlarını içeren bir klip gösterdi; şaka, eski Gonzaga yıldızının hareketsiz olması ve tüm seri boyunca sokak kıyafetleri giymesiydi. Bu bölüm oyunculardan ve izleyicilerden bol bol kahkaha aldı. Bitirdikten sonra Bryant, orada olmayan Tip 1 diyabet hastası Morrison'ı savunmak için hemen konuştu.

Bryant, “Öncelikle bunun çok komik olduğunu söylemeliyim” dedi. “Ama ikinci olarak şunu söylemeliyim ki bu, dürüst olmak gerekirse, takımımızın bir göstergesi çünkü Adam gerçekten oynayabiliyor. Gerçekten, gerçekten gidebilir. Onun bir adım geri atması ve bunun gibi şeyler yapması, o şampiyonluk seviyesine ulaşmamıza gerçekten yardımcı oldu.”

Bryant'ın yorumları büyük alkışlarla karşılandı. Yaklaşık 14 yıl sonra onları yetiştiren antrenörünü de oldukça etkilediler.

“Kobe şunu söyledi: 'Adam Morrison'la dalga geçmeyin. Kendisi takım arkadaşlarımızdan biri. İşe koyuluyor. Giyinmeyebilir ama işe koyuluyor ve ekibimizin bir parçası” dedi Jackson.

Eski antrenör, “İşte o zaman Kobe'yle en çok gurur duyan kişiydim” diye ekledi ve ardından podyumdan ayrıldı.