Nuggets karşısında mağlubiyet serisi 7 maça ulaşınca Lakers geç kaldı

Badem

Member
Gün, Kobe Bryant'ın, Lakers efsanesinin ikonik 8 numaralı formasını giydiği ve bantlanmış sağ işaret parmağının gökyüzünü işaret ettiği heykelinin duygusal açılışıyla belirlendi. Törenden önce Lakers, istenen fiyatların hoşlarına gitmemesi nedeniyle NBA takas son tarihinde herhangi bir hamle yapmama kararı aldı.

Lakers, perşembe gecesi Crypto.com Arena'da bu arka planda sahaya çıktı ve savunma şampiyonu Denver Nuggets'la oynadı; geçen sezon Batı Konferansı finallerinde onları mağlup eden ve onları arka arkaya altı kez yenen aynı Nuggets.

Lakers'ın 114-106'lık yenilginin son anlarında Nuggets'a ayak uyduramamasının ardından mağlubiyet serisi yedi maça ulaştı.

Lakers forveti Anthony Davis, Perşembe günü Crypto.com Arena'da Denver Nuggets'a 114-106 mağlup olduktan sonra sahayı terk etti.

(Gina Ferazzi/Haberler)

25 sayı, 9 ribaund ve 7 asistle oynayan LeBron James, günü tamamlamanın “kişisel olarak benim için zor olmadığını” söyledi.

“Normal maç günü rutinimi gerçekleştirdim ve elimdeki işe odaklandım” dedi. “12 günlük, altı maçlık bir yolculuğa çıkmanın bizim için zor olacağını biliyorduk, ancak biliyorsunuz, sahaya çıktığınızda bir göreve odaklanmanız gerekiyor. Önemli olan tek şey bu.”

Anthony Davis'in 32 sayı ve Austin Reaves'in 15 sayı ve 10 asistle bu sezon beşinci double-double'ını yapmasına rağmen Lakers, Reaves'in 2:18 kala üç sayılık basketiyle maçı 104-104 berabere bırakmasının ardından kazanamadı. .

Denver, Jamal Murray (29 sayı, 11 asist, 7 ribaund), Michael Porter Jr. (27 sayı, 8 ribaund) ve Nikola Jokic'in (24 sayı, 13 ribaund ve 7 ribaund) muhteşem oyunuyla Lakers'ı 10-2 mağlup etti. dokuz asist).

Bryant'ın mirasını onurlandırmak için Lakers, Bryant'ın ortak tasarladığı Black Mamba formalarını kazandı. Hatta taraftarlara Bryant'ın 8 numaralı forması hediye edildi.

Ancak Lakers dikkatini Nuggets'a çevirmek zorunda kaldı.

TheLakers, altı maçlık deplasmandan 4-2'lik bir skorla döndü, Boston ve New York'ta etkileyici galibiyetler elde etti ve Pazartesi günü Charlotte'ta galibiyetle tamamladı. Denver karşısında zorlu bir maç bekliyorlardı.

1

Denver forveti Michael Porter Jr., Lakers forveti Rui Hachimura'nın üzerinden smaç basıyor.

2

Lakers forveti Rui Hachimura (sağda), Denver forveti Aaron Gordon'a karşı sıkı savunma yapıyor.

3

Lakers forveti Anthony Davis, Denver'ın pivotu Nikola Jokic'in üzerinden şutunu çekiyor.

1. Denver forveti Michael Porter Jr., Lakers forveti Rui Hachimura'nın üzerinden smaç basıyor. 2. Lakers forveti Rui Hachimura (sağda), Denver forveti Aaron Gordon'a karşı sıkı savunma yapıyor. 3. Lakers forveti Anthony Davis, Denver'ın pivotu Nikola Jokic'in üzerinden şutunu çekiyor.

Lakers antrenörü Darvin Ham, maçtan önce şunları söyledi: “Açıkçası onlar son şampiyonlar ve geçen yıl işlerin bitme şekli, bu maça ve bu karşılaşmaya ekstra heyecan ve ilgi olacak.” “Fakat ben buna daha çok bizim için, mevcut üç maçlık galibiyet serimiz hakkında bir ilerleme raporu olarak bakıyorum. Yolculuğu üç kaliteli galibiyetle tamamladık, bu yüzden sürekli olarak nerede olduğumuzu görüyoruz. Henüz play-off zamanı değil ama yine de pozisyonumuzu almaya çalışıyoruz. O yüzden öncelikle ve en önemlisi kendimize bakalım.”

Günün erken saatlerinde Lakers, takas yoluyla takımını geliştirmenin yollarını aradı. Ama sonunda sahip oldukları grupta kalmaya karar verdiler.

“Yüzlercemiz vardı [deals] yolumuza gelin,” dedi genel müdür Rob Pelinka. “Fakat doğru olan kendini göstermedi ve bu yüzden şu an bulunduğumuz konumdayız.”

D'Angelo Russell, takas dedikodularında sürekli gündeme gelen isimlerden biriydi. Ancak oyunu geliştikçe Lakers onu takımda tutmaya karar verdi.

Lakers oyuncuları maç öncesi ısınma sırasında Kobe Bryant'ı anan formalar giyiyor.

Lakers oyuncuları Perşembe günü maç öncesi ısınma sırasında Kobe Bryant'ı anan formalar giydiler. Maçtan önce Crypto.com Arena'nın önünde Kobe Bryant'ın heykeli açıldı.

(Gina Ferazzi / Haberler)

Ancak Russell sol dizindeki ağrı nedeniyle Nuggets'a karşı oynamadı.

Ham, Çarşamba günü antrenmandan sonra Russell'ın bir ameliyatı olduğunu söylerken yanlış söylediğini söyledi.

Evet öyleydi – 'prosedür' kelimesini kullandım ve herkes aklını falan kaybeder. Sanırım tedavi demek istedim, dedi Ham. “Normal, tamamen normal olan küçük bir bakım tedavisi gördü. Bu bir prosedür değildi.”

Max Christie, Russell'ın yerine başladı ve ikinci çeyrekte sağ ayak bileğini burktu ve geri dönmedi.

Davis, “Bu, sahip olacağımız ekibimiz” dedi. “Dediğim gibi, erkekleri sağlıklı hale getirene kadar kendi ritmimize geri dönmemiz gerekiyor. Ancak [this] Bu akşam çok ama çok kazanılabilir bir maçtı. Biraz acı çektik bize.”