Mektuplar: Lakers'ın gişe rekorları kıran ticaret üzerine okuyuculardan karışık incelemeler

Badem

Member
Luka Doncic ticareti için Anthony Davis ile ilgili metinler geçen Cumartesi gecesi uçmaya başladığında (gerçek miydi?), Lakers ve Mavs arasındaki başka bir sözde ticarete geri döndüm. 1986'da Lakers neredeyse Mark Aguirre ve Roy Tarpley'in taslak hakları için James Worthy'yi takas etti. Jerry West neyse ki Kibosh'u bu anlaşmaya koydu.

Ancak burada, AD'nin büyük savunması ve genel olağanüstü oyunun kaybına rağmen, bu ticaretin öncelikle Luka'nın beş yaş daha genç olması nedeniyle meyve verdiğine sevindim.

Ken Feldman
Tarzana

::

Lakers organizasyonunun ve Laker hayranlarının Anthony Davis ticaretini özleyeceği tek şey, sokak kıyafetlerindeki tezgahtaki yeri.

Russell Morgan
Carson

Jeanie Buss, Laker Nation'ın ne zaman değişmesi gerektiğini biliyor. Mavericks tarafından gümüş bir tabağa teslim edildiğinde bile. Dodgers'ı bir gün boyunca spor sayfasından aldığınız için Dallas'a teşekkür ederim. Hizmetiniz için teşekkürler, reklam. Eve hoş geldiniz Luka.

Jim Fredrick
Manhattan Plajı

Lakers'ın ticarette yaptığı büyük hatanın Max Christie'nin gitmesine izin verdiğini hissediyorum. Bu bana Paul George karşılığında Oklahoma City'ye Shai Gilgeous-Alexander gönderen Clippers'ın çok fazla hatırlatıyor.

OKC'de değilseniz, bu anlaşmanın nasıl işe yaradığı hakkında fazla bir şey duymayın.

Christie'nin büyük bir rol oynadığı ve Doncic'i bir sakatlıkla ortaya koyarak, bu yıl tekrar NBA Finalleri'ndeki Mavericks'e bakın. Tekrar.

Ron Brumel
Batı LA

Bu şimdiye kadarki en kötü ticaret, sepet yapabilen top hogging bir adam için büyük bir savunucu, ribaunt, golcü ve takım lideri. Bu, Babe Ruth ticaretinden daha kötü.

Amos Evans
Görünüm parkı

Anthony Davis'i kaybetmek büyük bir hataydı. Şampiyonalar sert, kapatma savunmasıyla kazanılır ve kaybolur. Davis, Jarred Vanderbilt, Dorian Finney-Smith ve Max Christie'nin kombinasyonu Reaves, James ve diğerlerinin savunma eksikliğini maskeledi. Doncic Davis'ten daha genç olabilir, ancak dizleri ve baldırları onu biraz daha yaşlı gösteriyor. Bu, Westbrook için şampiyonluk takımını havaya uçurmanın iyi bir fikir olduğunu düşünen Lakers GM ile aynı.

George Metalsky
Redondo Plajı

Luka Doncic şimdi bir Laker olabilir, ama bana göre Anze Kopitar sonsuza dek LA'nın en sevdiği Slovenya olacak.

Johnny Tsai
Long Beach