Magic Johnson, Lakers’ın şampiyonluk şansı ve Komutanların mülkiyeti hakkında

Badem

Member
Josh Harris, Cuma günü FedEx Field’da düzenlenen moral mitinginde Washington Commanders hayranlarına el sallıyor. Karısı Marjorie Harris sağında duruyor.

(Alex Brandon / Associated Press)

Bunu düşün. Zaten Super Bowls kazanmış tarihi bir franchise – sanırım üç oldu [in the 1982, 1987 and 1991 seasons]. Doug Williams, Super Bowl’u kazanmasını izliyor [in the 1987 season]. Bunu hepimiz, özellikle de ülkedeki Afrikalı Amerikalıları kutladık. Çoğunluğun azınlık olduğu bir şehir olan Washington DC’yi düşündüğünüzde. Orada Washington, DC’de iş yaptım ve bu hikayeyi anlattım – ve insanlar bunu unutuyor – son kişi bendim [former Lakers owner] Jack Kent Cooke imzaladı ve ekibi Dr. Buss’a satabilmek için beni imzalamak zorunda kaldı. [in 1979]. Buss ona o çeki yazdığında, Washington Redskins’i satın almak için o çeke ihtiyacı vardı. Bu çılgınca. İnsanlar bunu bilmiyor. O [$67.5 million] uzun bir yol kat etti Sanırım bunun bir parçası olmam kader çünkü şehirde çok şey yaptım. Bullets’in eski sahibi Abe Pollin de akıl hocalarımdan biriydi. Beni DC’deki birçok iş adamıyla tanıştırdı ve bu, ben hala bir oyuncuykendi. İşlerin nasıl sıralandığı çılgınca. Olmam gereken yer burası.