Luka Doncic, Lakers'ın Denver'da galibiyetinde Luka'ya benziyor

Badem

Member
Denver – Lakers teknik direktörü JJ Redick, Luka Doncic'e tam olarak ne istediğini anlattı, süperstar bir oyunda çok kaybolduğunda “karartma anı”, özellikle kimseye bağırmaya başlıyor.

Bu, Redick'in zihninde, Doncic'in şok edici bir ticaret yoluyla hayatını ve kariyerini yükseltmesinden bu yana duygusal bagajın taşıdığı işareti azalmıştı.

“Bu geri döndüğü anlamına geliyor,” dedi Redick Cumartesi. “Bildiğim Luka bu. Katil. “

Redick, Lakers'ın Cumartesi günü Nikola Jokic ve Nuggets'a karşı 123-100 galibiyetinde, Doncic'in zahmetsizce üçüncü bir üçüncü sırada sıçradıktan sonra Lakers'ın bankında uluyan. O ve Lakers bir Denver mitingini hızla söndürdüğü için ikinci yarıda bir mahkeme taraftarına çekildi. Ve acımasızca Nuggets muhafızı Jamal Murray'i avlarken, boyada gol attı ve planlarının işe yaramadığını hatırlatmak için Nuggets'ta başını salladı.

Lakers'ın birincil balonu olarak tüm eylemi kontrol ederken en çok 15 Aralık'tan beri 32 puanla bitirdi.

İlk kez, en azından herhangi bir geniş anlamda, Doncic Cumartesi günü Denver'da, antenleri tamamen yükseldi, Lakers Anthony Davis, Max Christie ve ilk tur seçimi ile takımlarını yeniden yapılandırdıkları için ilk büyük zorluklarıyla karşılaştı. o.

Doncic ve takım arkadaşları savunma ile savaştılar. 50-50 top kazandılar ve çete geri döndü. Doncic, birkaç kez, birkaç Denver malının açılış saniyelerini bozmaya çalışmak için kısaca tam mahkemeyi aldı.

“Evet, sanırım görebilirsin, bilirsin, mahkemede gülümsüyorum, eğleniyorum,” dedi Doncic galibiyetten sonra. “JJ bana dedi ki, bir tane almalısın, o 'karartma anı' var. Sanırım bir tane var. Sadece beni biraz hissettim, bu yüzden mutluydum. “

Doncic, karşılaştığı faktörler onu biraz dışarıda hissetmişse affedilebilir. Birincisi, Noel'de acı çektiği buzağı gerginliği, onu bir aydan fazla bir süre boyunca mahkemeden uzak tuttu – NBA kariyerinde kaçırdığı en uzun oyunlar. Dallas'tan beklenmedik bir çıkışın ardından hala duygusal serpintiden ayrıldığı sırada bir dakika kısıtlamasıyla harekete geçti.

Lakers'ın Salı günü Los Angeles'ta karşılaştığı Mavericks, Doncic'i koşullandırması ve sağlığı ile ilgili endişeler, Doncic'in taahhüdünde dolaylı atışlar nedeniyle takas etti.

Ticaretin ardından Dallas genel müdürü Nico Harrison, Davis ve Christie'nin satın almalarını övdü ve savunma etkilerini gönderdiği yıldızın eleştirileri olarak da okunabilecek şekilde tartıştı.

“Dinle, benim hakkımda bir şey, hiçbir oyuncu hakkında kötü konuşmayacağım,” dedi Harrison, anlaşmadan sonra gazetecilere. “Demek istediğim, bu bize ya da beni iyi yapmayacak. Sadece seviyeler olduğunu söylüyorum. Kültüre uyan insanlar var ve içeri girip kültüre katkıda bulunan insanlar var. Ve bunlar iki farklı şey. Ve ben inanıyorum insanlara [are] Gelmek kültüre katkıda bulunuyor. ”

Lakers ve Redick, Doncic'i hem hemen hem de gelecekleri için taahhüt etmek söz konusu olduğunda hiçbir tereddüt göstermediler. Cumartesi, Lakers LeBron James ve Austin Reaves'ten harika oyunlar aldı, ancak Doncic'i sürüyordu.

“Bence Luka'nın suçu kontrol eden adam olması gerekiyor,” dedi Redick. “Ve Bron ve AR, çünkü herkesi sendeleyeceğiz, topun üzerinde olacakları zamanları olacak. Ama bu adamların üçü de çok zeki basketbolcular ve uyumsuzluklar yaratabiliriz. Blender'da takımlar alabiliriz. ”

Cumartesi, Lakers'ın James, Reaves ve Doncic'in Denver'ın savunmasının en zayıf noktalarını büyük atışlar yaratmak için ayırmasıyla yarı mahkemede en iyi suçu oldu.

“Süper arandı,” dedi James Doncic. “Bu gece burada yerde ne yapmak istediği konusunda çok kilitliydi. Bir kez bu adım üçlülere vurmaya başladı ve hayranlara ya da bize ya da kendisine bağırmaya ve havlamaya gitti. ”

Redick, Cumartesi günü Denver'daki performansının Doncic ve Lakers için “Bebek Adımları” nı temsil ettiğini söyledi.

“Her gün daha iyi olacak,” dedi Doncic.

Doncic'in Lakers ile ilk birkaç haftasına katılan herkes bunun doğru olduğuna inanıyordu. Yine de, kanıtı görmek zarar vermedi.

Dallas'tan ayrılma şokuna ek olarak, Doncic de inandığı bir takımı geride bıraktı, biri geçen bahar bir yıl önce NBA finallerine ve zaman içinde güçlü yönlerine uyacak şekilde inşa edildi. Yeni ekibinin ona aynı fırsatları sağlayabileceğini görmek, ilerlemesine yardımcı olmanın da rolü var.

“Bence amacımız – sanırım değil – hedefimizin bir şampiyonluk kazanmak olduğunu biliyorum,” dedi Doncic. “Bu bizim tek hedefimiz. Ve sanırım bunun için ekibimiz var. Açıkçası ben ve adamlarla kimya, biraz zaman alacak.

“Ama bugün gördüğünüz gibi, bence daha iyi ve daha iyi oluyor.”