LeBron James yokken Troy Brown, Lakers’ın değerli rolünü yerine getiriyor

Badem

Member
Austin Reaves maçın ardından podyumda oturdu, gözleri sonunda istatistik tablosuna bakmak için masaya kaydı, Pazar günü Golden State Warriors’ı yendikleri sırada Troy Brown Jr.’ın Lakers için ne kadar süredir oynadığını görünce hayretle baktı. öğleden sonra.

41 dakika mı oynadı? Tanrım! Reaves dedi.

Kesin olmak gerekirse, Brown 41 dakika 11 saniye ile oyundaki herkes tarafından en fazla oynadı.

Bu süre zarfında çok yönlü oyununu sergiledi, 10’a 5 şutta 14 sayı, üç sayılık atışlarda yedide 4 sayı attı, sekiz ribaund aldı ve iki asist yaptı.

Savunmada da üzerine düşeni yaptı, zaman zaman Klay Thompson’ı, bir geçişe yakalandığında Stephen Curry’yi, Draymond Green’i veya Lakers’ın ondan korumasını istediği herhangi bir oyuncuyu savundu.

Brown, “Dürüst olmak gerekirse, bu kadar çok dakika oynadığımı bilmiyordum” dedi. “Hiç bir fikrim yoktu. Açıkçası rotasyonlarla birlikte, çıkıp sonra tekrar girdiğimi düşündüm, ancak istatistik tablolarına bakmıyordum. Dürüst olmak gerekirse, sadece bu fırsatı elde etmek bir lütuf, özellikle şu anda zamanla ve bizimle bir şeyler için oynarken ve o adamlarla orada olup büyük oyunlar yapabilmek için. Bunun için minnettarım.

Brown geri başlıyor çünkü LeBron James sağ ayağından sakatlandı. Lakers koçu Darvin Ham kısa süre önce Anthony Davis ve James ile birlikte Jarred Vanderbilt’i satın almaya karar verdiğinde Brown yedek kulübesine gitmişti.

Brown bunun sorun olmasına asla izin vermedi.

“Böyle bir çocuğa sahip olmak harika, şut atma şekli, yere koyma şekli, ribaunt alıyor. Bu harika,” dedi Ham, “Bu gece 41 dakika oynadı, ama ona bu gece 41 dakikanın tamamında ihtiyacımız vardı. Klay’de yaptığı iş, farklı adamlarla eşleştiğinde, bu gece kilosunu altın olarak kazandı. Ama bu bir zevkti. O başka biri, etrafta olması hoş bir çocuk. Bu sezon koçluk yapmak benim için bir zevkti.”

Dördüncü çeyreğin sonlarında Lakers’ın asla kaçmasına izin vermediği iki sayılık bir fark için Davis’ten pası alarak turnikede basketi keserek gol atan Brown’du.

Daha sonra bir sonraki oyunda savunma ribaundunu aldı ve birkaç pozisyondan sonra üç sayılık atış yaptı.

Brown, başlamanın veya yedek kulübesinden çıkmanın sorun olmasına izin vereceği bir şey olmadığını söyledi.

Brown, “Daha çok net bir kafa, daha net bir zihniyetle olduğunu düşünüyorum” dedi. “Gerçekten hiçbir şeyi kişisel almıyor, profesyonel olmaya çalışıyor ve sadece bir planları olduğunu ve koçluk ekibinin bir planı olduğunu ve eşyalarını bir araya getirmeye çalıştıklarını biliyorlar. Bu yüzden, benim için, her gece dışarı çıkıp elimden geleni yapmaya, kilitlendiğimden emin olmaya ve takıma ihtiyacım olan şeyi vermeye çalışıyorum.”

Dennis Schroder ayak bileğinden sakatlandı

Lakers guardı Dennis Schroder, Pazar günü ikinci yarıda Golden State Warriors guardı Jordan Poole tarafından faul yapıldı.

(Jae C. Hong / Associated Press)

Dennis Schroder, Oklahoma City Thunder’a karşı yaşadığı sol ayak bileği sakatlığıyla oynuyor ve Lakers oyun kurucusu, ona ihtiyaç duyulduğu için sakatlığına rağmen içini boşaltıyor.

Schroder başlıyor çünkü D’Angelo Russell sağ ayak bileği burkulması nedeniyle yok.

Pazar günü Warriors’a karşı oynanan maçta Schroder 33:16 süre ile 11 sayı ve 6 asistle oynadı.

Davis, “Şu anda onun üzerinde çok fazla baskı var,” dedi. “O bizim birincil top hakimimiz. LeBron ve DLo’da ikimizi kaçırıyoruz ve adamlar onu tam sahada almaya çalışıyor. Ama onu yönlendirmenin bir yolunu buluyor. Bileğinin onu hâlâ rahatsız edip etmediğinden emin değilim ama çok dayanıklı. Dışarı çıkıyor ve OKC maçını bitiriyor, Minnesota’ya karşı oynuyor. Riskleri biliyor, playofflara kalmak istiyor, ne pahasına olursa olsun kazanmak istiyor ve sahaya çıkıp şansını deneyecek.”

Maçtan sonra tedavi gören Schroder, hazır kalmak için elinden geleni yaptı.

“Evet, ayak bileğimde çok fazla tedavi gördüm. Şimdi kendimi iyi hissediyorum,” dedi. “Son maç biraz… hala biraz düşünüyordum. Ama şu anda kendimi iyi bir yerde hissediyorum.”

Russell ve James kenara çekilirken Schroder’ın hücumu yöneteceğine güvenilecek.

Sadece bu da değil, Schroder NBA’deki en iyi oyun kuruculardan bazılarına karşı tipik zorlu savunmasını oynamak zorunda.

Schroder, “Sadece doğru kararları vermeye çalışıyorum” dedi. “En önemlisi hücumu yapılandırmamız ve boşa giden çok fazla pozisyonumuz ve kötü şutumuz yok. Ben sadece hücumu yönetmeye ve insanları gol pozisyonuna sokmaya çalışıyorum. Bugün iyi bir işti ve AR [Austin Reaves] bunda da harika bir iş çıkardı.”