LeBron James neden Drake’e Los Angeles’ta sahneye çıktı?

Badem

Member
LeBron James, Crypto.com Arena’da yolunu oldukça iyi biliyor.

Ancak rapçi Drake’in, Pazartesi gecesi Los Angeles şehir merkezindeki arenada verdiği iki gecelik konserinin ilk gösterisi için kalabalığın arasından sahneye doğru yürürken kendisine eşlik etmesi için Lakers süperstarını ve en büyük oğlu USC birinci sınıf öğrencisi Bronny James’i seçmesinin nedeni bu değil. .

Drake’in 21 Savage ile yaptığı “It’s All a Blur” turnesinin son durağında hazır bulunan hayranlara açıkladığı gibi, LeBron James uzun süredir destekçisiydi – Kanadalı sanatçının çocuk yaştan geçiş yapmaya çalıştığı zamandan beri. TV’nin “Degrassi: Yeni Nesil” programının aktörü, hip-hop sanatçısı.

“Bu gece beni sahneye kimin götürdüğünü gördün mü bilmiyorum” Drake dedi ki. “Fakat bu gece beni sahneye çıkaran beyefendi kardeşimdir. LeBron James adını kullanıyor.”

Bu bölüm, James’in son beş sezondur evini aradığı arenadaki kalabalığın büyük bir tezahüratını uyandırdı ve Lakers’ın 2020’de NBA şampiyonluğuna ve geçen sezon Batı Konferansı finallerine geri dönmesine yardımcı oldu. Burası aynı zamanda James’in Kareem Abdul-Jabbar’ı geçerek 8 Şubat’ta ligin tüm zamanların en skorer ismi olduğu yer.

“Ve 2009’da, kimse benim olup bitenlere inanmadığında,” diye devam etti Drake, “aynı adam ‘So Far Gone’ adlı karışık kasetin çıkış partisine geldi, hiç duydun mu bilmiyorum bunun. Hayallerimi nasıl yaşayabileceğimi bulmaya çalışırken bana destek olmak için Toronto, Kanada’ya kadar geldi.

“Ve bu gece, ne kadar yıl sonra olursa olsun, ikimiz de bu Dünya’dayken bu binanın içinde olmak bir onur. Bu gece bu adaleti yerine getirmeliyim, bu yüzden Los Angeles’a geldim ve sana sahip olduğum her şeyi vermek üzereyim, sana söz veriyorum hemen şimdi.

James ve Drake’in birlikte sosyalleştiği ve sosyal medyada birbirlerine destek gösterdikleri biliniyor. Geçen hafta, Sherman Oaks Notre Dame Lisesi üçüncü sınıf öğrencisi James’in küçük oğlu Bryce, Drake’in Forum’daki gösterilerinden birine katılırken görüldü.

Bronny James, 24 Temmuz’da Truva atlarıyla yaptığı antrenman sırasında kalp krizi geçirdikten neredeyse bir ay sonra yeniden kamuoyunun önüne çıkıyordu. LeBron James kolu etraftaydı yürümeye başlamak için beklerken oğlu ve süperstar rapçinin arkasındaki kalabalığın arasından geçerken zaman zaman elini Bronny’nin omzuna koyuyordu.

Drake sahneye çıkmadan önce Bronny’yi kucakladı ve ardından LeBron’a kocaman sarıldı; bu jest kalabalığın büyük beğenisini kazandı. LeBron ve oğlunun, VIP bölümünde ön ve orta koltuklarla gösteriyi beğendikleri bildirildi.