LeBron James, Jets’in Chiefs’e yenilmesinin ardından Zach Wilson’a destek teklif etti

Badem

Member
Zach Wilson zor bir hafta geçirdi.

Efsanevi Jets oyun kurucusu Joe Namath da dahil olmak üzere ulusal medya ve hayranlar onun işini istiyordu. Ve takımın QB’ye yeniden başlaması sırasında iki etkileyici performansın ardından Jets, tecrübeli Trevor Siemian’ı antrenman kadrosuna ekledi; görünüşe göre Wilson mücadeleye devam ederse başka bir seçenek olarak.

Wilson, Pazar gecesi ulusal televizyon seyircisi önünde sergilediği sağlam performansla limonları limonataya çevirmeyi neredeyse başardı; ancak takımının kaderini Kansas City Chiefs’e 23-20 mağlup eden çok önemli bir hata yaptı. NBC’nin “Pazar Gecesi Futbolu” yayınında, Wilson kenarda görünerek yedeği Tim Boyle’a şöyle diyordu: “Oyunu kaybettim. Bu benim hatam, kardeşim.”

Boyle ve diğer Jets oyuncularının, kuşatılmış oyun kurucularını teselli ettikleri görüldü. Maçın ardından Lakers’ın süperstarı LeBron James, Instagram Hikayeleri Bu video klibi Wilson için cesaret verici bir mesajla birlikte yayınlamak için.

“Lanet olsun oyun çocuğu!” James yazdı. “Takım olarak kazanırsınız, takım olarak da kaybedersiniz! 1 oyun tüm oyunu tanımlamaz!”

Jets ilk çeyrekte 17-0 geride kaldıktan sonra Wilson, ikinci yarıda takımını 20-20 beraberliğe getirdi. Ancak dördüncü çeyreğin ortasında takımının üç sayı geride olması nedeniyle Wilson bir anda başarısız oldu ve bu da Chiefs’in oyun kurucusu Patrick Mahomes’e galibiyet için sürenin dolmasına fırsat verdi.

Wilson maçtan sonra gazetecilere verdiği demeçte, “Oraya doğru arabayı sürmek ve bir anda fırlamak – bunu yapamam” dedi. “O maçı kaybettim ve bunu yapamam.”

Wilson, 245 yard boyunca 39 pasın 28’ini iki gol atarak ve hiçbir müdahale olmadan tamamladı. Bu, sezon açılışının başlarında sezon sonu Aşil tendonu sakatlığı geçiren Aaron Rodgers’ın yerine geçmesinden bu yana açık ara en iyi performansıydı.

“Başınızı dik tutun ve ilerlemeye devam edin!!” James, Instagram gönderisinde Wilson’a yazdı. “Kolay olsaydı herkes yapardı!”