Lakers’tan Austin Reaves, kardeşi Spencer için şov yaptı

Badem

Member
Spencer Reaves beyaz Dodge Challenger’ının direksiyonuna geçti ve küçük kardeşi Austin’in ikinci sezonunun son konferans maçında oynamasını izlemek için Warrensburg, Mo.’dan Kansas’taki Wichita State kampüsüne gitti.

Spencer’ın University of Central Missouri’deki sezonu, Central Oklahoma’ya karşı 40 dakikanın tamamında 29 sayı atmasına rağmen iki gün önce sona ermişti, bu nedenle iki kampüs arasındaki 240 millik yolculuk için zamanı vardı.

Lakers, San Francisco’da Batı Konferansı yarı finallerinin 5. Maçını oynamadan önce, Spencer, Austin’i şahsen oynarken son kez görmüştü.

Cuma günü Spencer, Austin’in Los Angeles’taki maçını, sezon boyunca kendisine “MVP” tezahüratlarıyla serenat yapan kalabalığın önünde izledi.

Austin, ikinci çeyreği bitirmek için yarı sahadan bir şut attı, Spencer, Jeanie Buss’ın bir sıra gerisindeki koltuğunda ayağa kalktı, bu onun fileyi delip geçtiğini görmek için mükemmel bir açıydı.

Tıpkı Spencer onu Wichita Eyaletinde gördüğünde yaptığı atış gibi, değil mi?

“HAYIR. O yapmadı, ”Spencer, o kolej maçında yarı sahada bir şutla ifadesizdi. “O maçta gol olup olmadığını bile bilmiyorum.”

Yapmadı. Austin beş atış kaçırdı – üçü de – ve kısa süre sonra Oklahoma’ya transfer oldu.

Austin, seriyi kesinleştiren 6. Maç galibiyetinin ardından Lakers soyunma odasında kendisine Spencer’ın Kansas gezisi sorulduğunda, “Muhtemelen gol atmadı,” diye şaka yaptı. “Gerçekten Wichita Eyaletinde s— yapmadım.”

Beş artı yıl sonra işler daha farklı olamazdı. Spencer, küçük kardeşinin amansız olduğunu görmek yerine profesyonel olarak oynadığı Almanya’dan Austin’in hayatının en büyük maçlarında rahat göründüğünü görmek için uçtu.

Austin, ilk bir düzine NBA playoff maçında 15.4 sayı, 4.8 ribaund ve 4.3 asist ortalamaları yakalıyor. Devam eden bir bacak sakatlığına rağmen, Desmond Bane, Klay Thompson ve Stephen Curry’yi savunmakla görevlendirildi. Maç başına 35 dakikadan fazla oynuyor, LeBron James ve Anthony Davis’ten sonra ikinci.

Salı gününden itibaren, daha da büyük bir etap olan Denver’da başlayacak olan Batı Konferansı finallerinde bir şans yakalayacak.

“O her zaman bu tür anlar için yaşadı. Lisede de aynı. O zamanlar Newark, Ark’taki Cedar Ridge Lisesi’nde birinci sınıf öğrencisi olan kardeşiyle birlikte eyalet unvanı kazanan Spencer, gidilecek kişi o olmasa bile, dedi. , an. Kazanmak için elinden geleni yapacaktı. Her zaman umurunda olmadığı rekabetçi bir doğası oldu.”

Austin Reaves, bir Cedar Ridge Lisesi maçından sonra ağabeyi Spencer tarafından kucaklanır.

(Brian Reaves’in izniyle)

Brose Bamberg için sahadan %49.1 isabet oranıyla 6.7 sayı ortalama yakalayan Spencer, Amsterdam ve Los Angeles duraklarıyla ilk olarak Almanya’nın Nürnberg kentinden San Francisco’ya gitti. 5. Maç için oraya varması 25 saatini aldı.

Bu sezon sonrası kardeşinin gelişi daha da hızlı gerçekleşti.

Austin, 1. Maçta Memphis’te Grizzlies’e karşı üst üste dokuz sayı atarak bu playofflarda çıkış yaptı ve Lakers’a bir seri liderliği verirken, mikrofonu onu “Ben oyum!” son kovadan sonra.

Cuma günü Warriors’a karşı 23 sayı atarak play-off rekorunu eşitledi ve artı-24’lük skorla bitirdi. Cincinnati’ye karşı oynadığı maçta olduğu gibi yine beş üçlük aldı ama bu sefer dört yaptı.

Austin maçın ardından “Bu özel,” dedi. “Dediğim gibi burada kardeşim var, annem burada. Bu… Bilmiyorum. Bunu gerçekten açıklayamıyorum. Ama gözyaşlarının uçuştuğu yerde duygusal değil ama bitmesine üç dakika kala oyundan çıktığımızda hissettiğimiz duygu çok özeldi.”

Zamanlama daha iyi olamazdı, draftsız bir serbest oyuncu olarak imzaladığı iki yıllık anlaşma bu yaz sona eriyor. Lakers, Austin’e yaklaşık 51 milyon dolar değerinde dört yıllık bir anlaşma teklif edebilir. Başka bir takımla serbest oyuncuyla sözleşme imzalarsa iki katına kadar kazanmaya hak kazanır, ancak Lakers herhangi bir teklifi karşılama fırsatına sahip olacak.

Dahili olarak, takımın ön ofisi, keşif departmanları ve gelişim koçları için bir zafer olarak görülüyor. Ailesi ve menajerleri, maçlara katıldıklarında Buss ile düzenli olarak otururlar ve o, James de dahil olmak üzere soyunma odasının her köşesinden saygı kazanırken hayranların favorisi haline geldi.

22 Mart’ta başlangıç dizilişine girdi ve o zamandan beri Lakers 17-6, normal sezon, play-in maçı ve playoff’ları sayarken, Lakers’ın ne tür bir oyuncu olduğuna dair tahminlerini bile yükseltti. potansiyel olarak olabilir.

Lakers, Grizzlies’e karşı 3-1 öne geçtikten sonra James, Austin’le konuşmanın özellikle tatmin edici olduğunu söyledi.

James, “Bu Austin’in ilk playoff serisi ve maçtan sonra konuşuyorduk ve o bunu ne kadar sevdiğinden bahsediyordu,” dedi. “Bunun basketbol bilgeliğinin bir parçası olduğu en harika şey olduğunu söyledi. Bir şey daha söyledi ama tekrarlayamam. Ama bu bana çok keyif verdi, birinin deneyiminin bir parçası olabileceğim bir pozisyonda olabildim, bunun basketbol açısından şimdiye kadar yaptıkları en harika şey. Bu benim için oldukça havalı.”

6. maçtan sonra, Austin, nadir bir “şaşırma” anında, James 20. sezonunda bir şampiyonada bir kez daha koşmaya çalışırken, katkıda bulunma şansına sahip olmanın kendisi için ne kadar özel olduğunu söyledi.

“Ne kadar serin?” Austin dedi.

Yarı saha şutu 6. maçtaki en unutulmaz basket olabilirdi ama muhtemelen daha büyük bir basket vardı.

Spencer’ın koltuğunun hemen önündeki köşeden kaçırdıktan sonra, hücum ribaundu kendisine geri döndü. Bu sefer, bir hışırtı, Lakers ikinci yarıda üstünlük yolunda.

Şutu vurduktan sonra Austin, Lakers’ın üç sayılık “damarlarda buzlanma” kutlamasını normal bir şekilde yaptı – ancak bu sefer doğrudan tribünlerdeki kardeşine baktı.

“Mükemmel atış…” dedi Spencer. “Nerede oturduğumuzu biliyordu. Ve harikaydı. ‘Bakın nereden geldik. Arkansas’ta küçük bir kasaba ve şimdi Los Angeles’ta Batı Konferansı yarı final maçında bir kapanış maçında üçlük atıyorum.’

“Süper havalı.”