Lakers-Warriors’ın çıkarımları: Sınırlı dakikalarda agresif AD

Badem

Member
SAN FRANCİSCO –

Sezon öncesi bir maçtan herhangi bir şeyi almakta tereddüt etmeniz gerekse de, eğer gerekiyorsa bunu dikkatli bir şekilde yapın. Bununla birlikte, burada Lakers’ın Golden State Warriors’a karşı ilk 125-108’lik mağlubiyetinden bazı çıkarımlar var.

AD oynamaya geldi

Memnun olunacak bir şey varsa, o da Anthony Davis’in özellikle üç sayılık mesafeden hücumuydu; ilk yarıda oturmadan önce üçte ikisini yaptı.

Maçtan sonra Davis üçlükleri umursamamış gibi görünüyordu.

“Açıktım. Gerçekten bu kadar,” dedi Davis. “Bence guardlarımız savunmayı geçerek doğru adamları bulma konusunda iyi bir iş çıkardılar. Beni birkaç kez buldum, salla, salla [pass]Ve [one] bir seçimden vazgeçildi. Savunmaya baskı yapmaya devam ettikleri ve inişe geçtikleri sürece bu tür şutların hepsi açık olacak. Ve sadece benim için değil, tüm oyuncularımız için.”

Lakers’ta, Pazartesi günü Las Vegas’ta Brooklyn Nets’e karşı oynamayı umduğunu söyleyen LeBron James ve Austin Reaves yoktu ve ilk yarının çoğunda hücum durdu, Lakers tek pasla ya da hiç pasla çok fazla topa sahip oldu. Ancak hücum zemin bulduğunda topun hareketinden geldi.

D-Lo rahat

Reaves’in bu yaz ABD Takımı’nda oynamasının ardından toparlanma sürecinin bir parçası olarak sahalardan uzak kalması nedeniyle Russell, yeni gelen Gabe Vincent ile birlikte başladı.

Maçtan sonra Russell, Vincent’ın IQ’sunu övdü ve Vincent gibi başkalarına da oyun yaratan oyuncuların yanında oynamanın rahat olduğunu söyledi. Aynı şey Reaves için de geçerli.

Russell, “Birçok farklı dizilişle oynayabilirim, ancak harika oynadığımda gücümün, yanımda başka bir oyun kurucunun olması olduğunu hissediyorum” dedi.

Koç Darvin Ham, Russell’ın ikinci yarıda Lakers’ın tekrar yoluna girmesine yardımcı olduğunu düşündüğünü söyledi.

Ham, “D-Lo, ortadaki ikili seçimimizde metodik davranarak harika bir iş çıkardı” dedi.

Russell 15 sayı ve 5 asistle oynarken Vincent, Stephen Curry’yi takip etti ve esas olarak topsuz oynadı.

Diğer şeyler

İkinci yarıda rotasyonda yer almak için çabalayan agresif davranan Max Christie’ye oyun sonrası pek çok övgü yapıldı. İkinci yarıda 13 olmak üzere 15 sayı attı. “O, kadromuzdaki en çok yönlü basketbol oyuncularımızdan biri olabilecek bir adam. Ham, 1’den 3’e ve bazı 4’lere kadar birçok pozisyonu savunabiliyor” dedi. “Onun bu şekilde agresif olmasını ve bu zorlukların üstesinden gelmesini istiyorum. Ve sonra hücumda da aynı şey. En iyilerini yakalayıp şut atabiliyor. Ve onun bu üçlüğü rahat bir şekilde atmasını istiyorum. Ayrıca yokuş aşağı oynamak, potaya oynamak, çembere oynamak.” …

Rotasyonun gerisinde dakikalar alabilen oyunculardan biri olan Cam Reddish, ilk maçında zorluk yaşadı ve dördüncü çeyrekte bileğinin yuvarlanmasıyla sona erdi. Pazar günü Las Vegas’ta yeniden değerlendirmeye alınacak. … Jaxson Hayes, eleme ve pota koşucusu olarak potansiyel değerini gösterdi. …

Çift yönlü guard D’Moi Hodge dördüncü turda sekiz hızlı sayı atarak Davis’i etkiledi. … Lakers, Davis, Rui Hachimura, Jarred Vanderbilt, Russell ve Vincent’ı başlattı. Christie ve Christian Wood ilk iki yedek oyuncuydu. … Wood ve Taurean Prince atışlarını bulmakta zorlandılar ve bir araya gelerek 13’te sadece üç sayı yaptılar.