Lakers ve Clippers'ın çıkarımları: Jarred Vanderbilt'in toparlanması umut verici bir işaret

Badem

Member
Belki de Jarred Vanderbilt'in forma girmeye başladığının en açık işareti Lakers'ın hücum camı üzerinde yaptığı çalışmalardı.

Vanderbilt, aktif olduğu, etrafta uçtuğu ve savunmada bir güç olduğu zamanlarda Lakers adına elinden gelenin en iyisini yapıyordu ve Lakers, Crypto.com'da Salı gecesi Clippers'a karşı aldıkları 127-116'lık yenilgi sırasında ondan elde ettiği şey de buydu. Arena.

Dokuz ribaundunun altısını hücumda toplayan Vanderbilt, “Mümkün olduğu kadar gitmeye çalışıyorum” dedi. “Bazen sayılar düşerse geri dönmeye çalışın. Ancak bu, hücum camına baskı uygulamak, avantaj yaratmaya ve takıma ekstra pozisyonlar kazandırmaya çalışmak anlamına geliyor.”

Vanderbilt, sol topuk sakatlığının iyileşmesine rağmen bu sezon Lakers formasıyla sadece 24 maçta forma giydi.

12 sayı attığı, bir şutu blokladığı ve üç top çaldığı çok yönlü çaba, Lakers'ın geçen sezon gördüğü yüksek seviyede oynamaya geri döndüğünü gösteriyor.

Henüz değil, dedi.

Vanderbilt, “Hala geri dönüş yolu üzerinde çalışıyorum” dedi. “Hala bacaklarımı altıma aldığımı hissediyorum ama her maçta daha iyiye gittiğimi hissediyorum. Sadece hislerimi geri kazanmaya çalışmak, ritmimi geri kazanmak ve biraz yavaşlamak için. Sanırım ayaklarım şu anda istediğimden daha hızlı hareket ediyor.”

Vanderbilt savunmada da iyiydi; zaman zaman Clippers'ın en iyi hücum silahlarından ikisi olan Kawhi Leonard veya Paul George'u koruyordu.

Ancak Vanderbilt, bunun ne zaman olacağına dair bir zaman çizelgesinin olmadığını söyleyerek hâlâ doğru yolu bulmaya çalıştığını söyledi.

“Demek istediğim, şu anda birçok erkek için sezon ortası. Ama benim için hâlâ sezon ortasındaki formuna geri dönüyor” dedi. “Dediğim gibi her maçın biraz daha iyiye gittiğini hissediyorum. Bu yüzden doğru şeyleri yapmaya devam edin ve ilerlemeye devam edin.”