Lakers koçu JJ Redick'in ailesi Los Angeles'taki yangınlar nedeniyle tahliye edildi

Badem

Member
Lakers antrenörü JJ Redick, Salı günü ailesinin Pacific Palisades'teki evlerinden tahliye edildiğini söyledi ve Los Angeles bölgesindeki yangınlardan etkilenen herkes için düşüncelerini ve dualarını sundu.

Golden State Warriors antrenörü Steve Kerr de takımının Salı gecesi oynadığı maçın ardından çıkan yangınlarla ilgili endişelerini paylaştı. Annesinin Pacific Palisades'teki evinden tahliye edildiğini ve Golden State video koordinatörü Everett Dayton'un ailesinin evlerini kaybettiğini söyledi.

Redick, Lakers'ın Dallas Mavericks'e yenilmesinden önce, “Şu anda Palisades'teki herkese teşekkür etmek ve düşüncelerimi ve dualarımı göndermek istiyorum” dedi. “Yaşadığım yer burası. Benim ailem, karımın ailesi, karımın ikiz kız kardeşi. Tahliye edildiler. Şu anda ailem de dahil olmak üzere birçok insanın çıldırdığını biliyorum.

“Ve bu gece rüzgarların gelmesiyle ilgili seslerden pek çok insanın korktuğunu biliyorum. Sadece bunu kabul etmek istiyorum. Elbette düşünceler ve dualar; umarım herkes güvende kalır.”

Kerr, Warriors'ın Miami Heat'e yenilmesinin ardından basın konferansını yangınlara müdahale ederek açtı.

Kerr, “Los Angeles'ta yangınlarla uğraşan herkese düşüncelerimi ve taziyelerimi iletmek istiyorum” dedi. “Annem Pacific Palisades'te yaşıyor. Tahliye etmek zorunda kaldı.

“Kadromuzdaki Everett Dayton, Pacific Palisades'te büyüdü. Anladığım kadarıyla ailesinin evi kayıp. Ve gördüğüm ve okuduğum her şey orada olup bitenleri dehşete düşürüyor.

“Sadece yangının yarattığı yıkımdan geçen herkese düşüncelerimi göndermek istiyorum.”