Lakers koçluk güncellemesi: Dan Hurley kararının Pazartesi günü bekleniyor

Badem

Member
Connecticut koçu Dan Hurley, Huskies'in 7 Nisan'da Purdue'ye karşı oynayacağı NCAA şampiyonluk maçı öncesinde gazetecilere konuşuyor.

(David J. Phillip / Associated Press)

Woike, Perşembe günü Lakers'ın 51 yaşındaki Hurley'nin program oluşturucu, gelişim geçmişi olan deneyimli bir kazanan olmasını umduğunu bildirdi. Ekip, zor durumdaki teknik direktör Darvin Ham'dan ayrıldığından beri, araştırmaya katılan kişiler, işe alma konusunda büyük resim yaklaşımına dikkat çekti. Takımın umudu, LeBron James'in NBA'deki son yıllarını en üst düzeye çıkarabilecek ve Austin Reaves gibi geleceğin önemli parçalarıyla James'ten sonraki dönemde seriyi sürdürebilecek bir kültür oluşturabilecek bir koç bulabilmesiydi. .

Durum hakkında bilgisi olan ancak kamuoyuna konuşma yetkisi bulunmayan kişilere göre James, Lakers'ın arayışında büyük resim hedeflerini yansıtmanın ötesinde aktif bir rol üstlenmedi. Anthony Davis ve kadronun uzun vadeli tekrarları, James'in bizzat savunduğu temel odak noktasıydı.

Hurley, UConn adına son iki NCAA turnuvasını kazandı; modern kolej basketbolunda inanılmaz bir başarı; Huskies, Mike Krzyzewski'nin 1991 ve 1992'de Duke'la kazandığı iki şampiyonluk da dahil olmak üzere 1990'dan bu yana arka arkaya üçüncü şampiyon oldu.

Ben Bolch, Perşembe günü yaptığı açıklamada, Lakers'ın işini kabul etmesi durumunda Hurley'nin bildirilen 5,35 milyon dolarlık yıllık maaşını muhtemelen iki katına çıkarabileceğini belirtti. Ayrıca basketbolun en gösterişli işini üstlenirken, kendisine oyunun en üst seviyesinde başarılı olabileceğini gösterme şansı veriyordu.

Hurley, bu hafta başında Mike Francesa podcast'inde “UConn bana mükemmel bir şekilde uyuyor” dedi. “Bir gün NBA'de doğru durum ortaya çıkarsa kendimi gerçekten test etmeyi arzuluyorum. … doğru durum, bir ton belirleyicinin gelmesini, bir kültür aşılamasını, genç oyuncuların şampiyonluk peşinde koşmasını isteyen bir organizasyon olsaydı.”