Lakers, ilk yarıda 87 sayı atarak Pelicans'ı geçti

Badem

Member
Lakers organizasyonu için son derece duygusal bir günün sonuna doğru Anthony Davis, kendisinin ve takım arkadaşlarının mecazi olarak uzun, derin bir nefes alabileceklerini söyledi.

Kobe Bryant'ın heykelinin açıklanmasına ek olarak -Bryant, Davis'in en değerli akıl hocalarından biriydi- Perşembe günü aylarca süren çalkantılı bir ticaret sezonunu tamamladı. Aralık ayının ortasında Lakers'ın mücadele etmeye başlamasıyla birlikte söylentiler ortalıkta dolaşmaya başladı ve Şubat ayının ilk haftasında takımın oyuncuları takas makinesi web sitelerinin demirbaşı haline geldi.

Davis Perşembe günü geç saatlerde “Günün bittiğine sevindim” dedi. “Takasın son teslim tarihi yaklaşırken, adamların isimlerini söylentilerde duyması durumu biraz tuhaf hale getirebilir ve eğer bu gerçekleşecekse, gerçekleşmeyecek. Erkeklere biraz yük olabilir. O yüzden bittiği için mutluyum.

“Biz olduğumuz kişiyiz. Sahip olduğumuz kişi var. Nasıl daha fazla galibiyet elde edebileceğimizi ve sıralamada nasıl yükselebileceğimizi bulmak da bizim elimizde.”

Davis ve LeBron James gibi oyuncular için takasın son tarihi, kendilerine en uygun olanın bulunmasıyla alakalı. Kadronun geri kalanı için konu, aniden Charlotte ya da Orlando'ya gittiğinizde hayatların ne kadar kolay değişebileceğiyle ilgili.

Cuma günü, son teslim tarihi yaklaşırken, Lakers'ın yardımcı kadrosu, Crypto.com Arena'da New Orleans Pelicans'a karşı alınan 139-122'lik galibiyette kesinlikle omuzlarından biraz yüklenmiş bir grup gibi görünüyordu.

Faul sorunu Davis'i sınırladı ve 20 sayı attı. James daha çok distribütördü çünkü 21 sayı ve 14 asist yaptı.





Rui Hachimura, Austin Reaves ve D'Angelo Russell mı? Yaklaşık %60 saha içi şut oranıyla 78 sayı topladılar; Lakers sezonun en iyi hücum performanslarından birinde ilk yarıda 87 sayı kaydetti.

Reaves, “Bunun, oyunu doğru şekilde oynamanın bir kanıtı olduğunu düşünüyorum” dedi. “… Sadece güçle oynadık ve gerçekten kararlıydık.”

Toronto Raptors tarafından serbest bırakıldıktan sonra Lakers'ın satın alma pazarında peşinde olduğu serbest oyuncu Spencer Dinwiddie, maça katıldı, genel menajer Rob Pelinka ile birlikte oturdu ve maç sonrasında Lakers'ın soyunma odasına gitti.

Dinwiddie'nin Perşembe günü birlikte ziyaret ettiği Lakers ve Dallas Mavericks'in guardın iki finalisti olduğuna inanılıyor.

Lakers'ın yardımcı kadrosunun oyunu, guard Max Christie'yi uzun bir süre boyunca kaybetmeyi umduğu bir gecede gerçekleşti. Antrenör Darvin Ham, Perşembe gecesi ayak bileğinden sakatlanan Christie'nin MR'a girdiğini söyledi.

Christie Cuma günü oynamadı ama topallamadan yürüyor gibi görünüyordu.

Ekip ayrıca, Lakers, guard Cam Reddish'in “NBA All-Star arasının ardından oyuna geri dönme umuduyla” bir hızlanma sürecine başlama izni aldığını söyledi.