Lakers, büyük bir kayıpla Miami'deki üçlük barajına gömüldü

Badem

Member
MIAMİ — Rui Hachimura durdu. Anthony Davis ayağa kalktı. Tyler Herro taşındı. Tyler Herro golü attı.

Minnesota'da hücum tarafında fena halde utanan Lakers, bir maçta Miami'de diğer tarafta hırpalandı; beden dilleri, enerji eksiklikleri ve en kötüsü, genel olarak kavgasızlıkları, tüm bunlar ciddi endişe için nedenler.

Lakers üst üste altı maç kazandıktan sonra serbest atış çizgisinde Orlando'ya bir oyun kaybetti. İkinci yarıda Denver karşısında utandılar, Phoenix karşısında sınıfta kaldılar, Oklahoma City karşısında sertleştiler ve Minnesota'da tamamen yok oldular.

Ve yine de bir şekilde hiçbir zaman Çarşamba günkü kadar kötü olmadılar. Çok yaşlı görünüyorlardı. Çok vasıfsız. Fazla disiplinsiz. Fazla ciddi değil.

Heat, Lakers'ı 134-93 mağlup etti; bu, kayıpların hızla artmaya başladığı bir sezonda yeni bir düşük seviyeydi. Miami (10-10) 24 üçlük atarak Lakers takımının en çok vazgeçtiği üçüncü sayı oldu.

Son sekiz maçın altısını ortalama 21 sayının üzerinde bir farkla kaybettiler.

“Utanıyorum; hepimiz utanıyoruz. Doğru mücadeleyi, doğru profesyonelliği gösterdiğimizi düşündüğüm bir oyun değil. Lakers antrenörü JJ Redick, “Çeviride neyin kaybolduğundan emin değilim” dedi.

“Sahada bir miktar sahiplik olmalı ve dünyadaki tüm sahiplik bana ait olacak. Bu benim takımım ve ben ona liderlik ediyorum ve utanıyorum. Ama fiziksel olarak bizi organize edemiyorum. Fiziksel olarak basketbolun içinde olamıyorum. Fiziksel olarak konuşamıyorum ve seslenemiyorum [switches] ve fiziksel olarak kapsama alanlarını çağırın.

“Oyuncuları suçlamıyorum. … Buna sahibim ama sahada da sahiplenmeye ihtiyacım olacak.”

Redick kenarda çaresizce dolaştı, tüm öfke molaları tükendi. Herro üçüncü çeyreğin bir noktasında art arda yedi üçlük atarak mikrodalgadan daha hızlı ısındı. Görünüşe göre her kaybedilen top ve ribaund Miami'ye gitti. Lakers'ın momentumunun her zerresi kaçtı.

Magic Johnson maç sırasında X'e “Lakers adına utanıyorum” diye bir paylaşımda bulundu.

Uzatma sırasında sefil bir çöküş yaşayan LeBron James, aradığı dokunuşu buldu ve Lakers'a 29 sayıyla liderlik etti. Ancak Davis dahil herkes ortadan kayboldu.

Laker olarak en kötü maçlarından birinde Davis, 14'e 3 şutunda sadece sekiz sayı attı ve top sürmede Jimmy Butler ve Bam Adebayo'ya sürekli mağlup oldu. Sadece yedi ribaund ve beş asisti vardı, Lakers (12-10) Miami'deki ikili takımların hiçbirini çözemedi ve Davis cevapları olmayan bir oyuncu gibi görünüyordu.

Davis, “Kaybetmekten nefret ediyorum” dedi. “Kaybederken kötü oynuyoruz, tükenmiş durumdayız. Bireysel olarak iyi oynamıyorum. Bu bir şeylerin birikmesidir ve sinir bozucudur. İyi oynamak istiyorsun. Ve tabii ki benim iyi oynamam takıma, oyuncularımıza yardımcı oluyor. Ve ben iyi oynamıyorum. Bizim takım için biraz zor. Ve savunmada çok fazla arıza yaşadık. Ve bu bizim sorumluluğumuzda. Dürüst olmak gerekirse iş biz oyunculara düşüyor.

“Programları alıyoruz. Planlar ortada. Ama dışarı çıkıp bunu yapmalı ve onları infaz etmeliyiz.

Lakers forveti Anthony Davis (solda), Çarşamba günü ikinci yarıda Miami Heat'in pivotu Bam Adebayo'ya karşı savunma yapıyor.

Lakers forveti Anthony Davis (solda), Çarşamba günü ikinci yarıda Miami Heat'in pivotu Bam Adebayo'ya karşı savunma yapıyor.

(Marta Lavandier / Associated Press)

Belindeki morluk nedeniyle hala guard Austin Reaves'ten yoksun olan Lakers, hücumda savunmaya göre biraz daha iyiydi. Üç sayılık mesafeden sadece %22,7 ve sahadan %43 şut attılar. James ve Hachimura'yı elediğimizde Lakers 62'ye 19 (%30,6) kaldı.

Redick, Lakers'ın “birlikte” görünmeyen bir takım olduğunu söyledi; bu, oyuncuların birbirleriyle ve kötü savunma pozisyonlarından sonra yedek kulübesiyle hararetli konuşmalar yapmaları nedeniyle bunu görmek kolaydı.

“Şu anda her iki tarafta da benzer temel seviye oyun planı meseleleriyle sorun yaşıyoruz. Bu çok tuhaf. Bu çok tuhaf,” dedi Redick. “…Temel düzeydeki kapsamı uygulayamazsanız gerçekten ayarlamalar yapamazsınız.”

Son sekiz maçta Lakers hücumda 28., savunmada ise 27. sırada yer aldı. Cuma günü Atlanta'da dört maçlık bir yolculuğu tamamladılar.

“Bu soyunma odasındaki herkes kaybetmekten nefret ediyor. Davis, “Bu soyunma odasındaki herkesin doğru olanı yapmaya çalıştığını biliyorum” dedi. “Dışarı çıkıp bir haberde ortalığı karıştırmaya ya da kesintiye uğratmaya ya da bir şutu kaçırmaya ya da bir oyunu yürütmemeye çalışmıyoruz. Hatalar yapacağız. Bir oyunda oluyor. Ancak bu hataları sınırlamamız gerekiyor. Sahanın her iki ucunda da çok fazla şey var ve bunların bize faydası olmuyor. Bu yüzden Cuma günü kazanmak için ne gerekiyorsa yapmalıyız.

“Ancak bu gruba ve teknik kadroya güvenim sonsuz. Ama dediğim gibi kişisel olarak her şeyin benimle başladığını düşünüyorum. Ben daha iyi oynarsam, erkekler de daha iyi oynar.”