Kyrie Irving Yaralanması: Luka Doncic Ticaretinden Sonra Mavs için daha kötü şans

Badem

Member
Kyrie Irving, Dallas Mavericks yıldızının Pazartesi gecesi sol dizindeki ön çapraz bağı yırttıktan sonra sezon için çıktı.

Mavericks başlangıçta Irving'in Sacramento Kings'teki kayıpları sırasında sol diz burkulmasına maruz kaldığını, ancak Salı günü bir MRI sınavının gözyaşı açtığını söyledi.

Mavericks, “Kai, sen esneksin,” diye yazdı X. “Mükemmellik, liderlik ve özveri kim olduğunuz. Her zamankinden daha güçlü olacağını biliyoruz. ”

Irving, Salı öğleden sonra Instagram'da ortaya çıktı ve hayranlarına durumunun “zor” dedi, ancak olanlarla “barış içinde” olduğunu ekledi.

“Geri döneceğim,” dedi Mavericks'i puanlarda ve asistlerde yöneten dokuz kez All-Star. “Daha iyi olacağım. Biraz zaman alacak, ama Tanrı'nın eserlerini veya Tanrı'nın planlamasını sorgulamıyorum. Tanrı'nın gücünü sorgulama zamanı değil. ”

Irving'in yaralanması Mavericks için yıkıcı, ancak son birkaç haftanın savunan Batı Konferansı şampiyonları için nasıl gittiğini düşünmek şaşırtıcı değil.

Dallas 19-10 Minnesota Timberwolves'e karşı bir Noel Günü maçına giriyordu. Bu oyun sırasında, o zaman Mavericks süperstar Luka Doncic gergin bir sol buzağı yaşadı. Mavericks ile hüküm süren NBA skorlama şampiyonu son maçı olduğu ortaya çıktı.

Sürpriz 1 Şubat ticaretinde Dallas genel müdürü Nico Harrison, 25 yaşındaki Doncic'i 31 yaşındaki Anthony Davis'i Mavericks'e getiren bir anlaşmanın bir parçası olarak Lakers'a gönderdi. Los Angeles'ta yaygın olarak kutlanan ve Mavericks hayranları arasında çılgınca popüler olmayan bir hareketti.

Doncic, LeBron James'e ve yeni Lakers takım arkadaşının geri kalanına 10 Şubat'ta ilk kez katıldı. O zamandan beri LA 7-2 gitti ve Batı Konferansı sıralamasında ikinci sıraya taşındı.

Bu arada Dallas'ın servetleri daha da kötüleşti. Doncic'in yaralandığı 25 Aralık maçını kaybettiler ve 32'den 19'unun 19'unu 32-30'da ve Batı'da 10. sırada buldukları için oynadılar.

Davis, Mavericks'in ilk çıkışında Houston Rockets'e karşı 26 sayı, 16 ribaunt, yedi asist ve üç blok atış yaptı. Ancak üçüncü çeyreğin 2:11 işaretinde Davis, daha sonra gergin bir sol adduktor olarak açıklanan ve o zamandan beri oynamamış olan oyundan ayrıldı. Perşembe günü bir değerlendirme yapması planlanıyor.

Başlangıç Merkezi Dereck Lively II, Ocak ayından beri sağ ayak bileğinde stres kırığı ile dışarı çıktı ve onun yerine Daniel Gafford, 10 Şubat'ta sağ diz burkulmasına maruz kaldı.

Pazartesi günkü kaybın haberleri, sezona meşru şampiyonluk istekleriyle giren bir Dallas takımı için ezici darbe olabilir. 32 yaşındaki Irving, DeMar DeRozan tarafından faul yaptığı ilk çeyrekte sepete gidiyordu, sonra Sacramento'nun Jonas Valanciunas'ın dibine adım attı ve sol bacağına garip bir şekilde indi ve dizini oyunda hypirekslext etmek için görünüyordu.

Irving, oyundan ayrılmadan önce her iki serbest atışını batırırken gözlerinde gözyaşları vardı.

Kyrie Irving için saf bir kararlılık anı.

Bir sakatlık yaptıktan sonra, Kyrie'ye oyundan çıkmadan önce serbest atışlarını alması için hatta yardım edildi.

İkisini de yaptı.
👏
👏
pic.twitter.com/hjddrtdlg7

– NBA (@NBA) 4 Mart 2025
Günün erken saatlerinde bilet fiyatında bir artış duyurmuş olan Mavericks, gelecek sezon için ortalama% 8,61 oranında, oyun sırasında “sol diz burkulması” olarak tanımladığından beri Irving'in yaralanması hakkında herhangi bir haber yayınlamadı.

“KY'ye gönderilen dualar,” James X'e Cleveland Cavaliers'ı 2016'da tek NBA Şampiyonasına yönlendirmesine yardımcı olan oyuncu hakkında yazdı.

KY
🧙🏾
🤞🏾
'e gönderilen dualar !!!
🙏🏾
🙏🏾
🙏🏾

– LeBron James (@Kingjames) 4 Mart 2025
Doncic, eski Dallas takım arkadaşının Instagram hikayelerindeki yaralanmasına cevap verdi ve Irving'in yaralanma sonrası serbest atışlarını emojilerle duaları gösteren ve gözyaşları tutarak çekti. Ayrı olarak, Irving çevresindeki koluyla bir fotoğrafını yayınladı.

“Güçlü olacaksın, Mi Hermano!” Doncic, “Kardeşim” için bir İspanyolca ifade kullanarak yazdı.

Irving'e gelince, gerçekleşen her şeye “uygun perspektif” tutmaya çalıştığını söyledi.

“Bütün bu sezon verdim,” dedi. “Finallerde kaybettikten sonra yaz aylarında başlayarak hepsini veriyordum. Geçen ay boyunca çok hızlı bir şekilde ve biraz değişiklik oldu, bu yüzden sadece bununla duygularla uğraşıyorum ve zamanım olduğunda bu duygulara daha derinlemesine gitmek için zamanım olacak. Ama şu an itibariyle, bunu adım atıyorum. ”