Koleksiyoncu, Bronny James'in Yaz Ligi'ndeki ilk maçına ait forması için 38.400 dolar ödedi

Badem

Member
David Kohler'in oldukça etkileyici bir Lakers hatıra koleksiyonu var.

Kobe Bryant'ın giydiği alçı.

Chick Hearn'ün son yayınında kullandığı mikrofon.

Kareem Abdul-Jabbar'ın taktığı gözlük.

Mevcut Lakers süperstarı LeBron James, NBA'in tüm zamanların sayı rekorunu kırdığında topun geçtiği çember.

Kohler'in koleksiyonuna yapılan son ekleme, henüz normal sezon maçına çıkmamış bir oyuncuya ait. Bu, Bronny James'in 12 Temmuz'da Lakers'la oynadığı ilk NBA Yaz Ligi maçında giydiği forma, eski USC oyuncusunun babasının takımı tarafından genel klasmanda 55. sırada seçilmesinden iki haftadan biraz daha uzun bir süre sonra.

Kohler, Haberler'a özel hatıra koleksiyonu hakkında “Evet, bunu Lakers Tapınağı için aldım” dedi.

Laguna Niguel'deki SCP Açık Artırmaları'nın kurucusu ve başkanı Kohler, Sotheby's tarafından yapılan açık artırmada 9 numaralı altın forma için 38.400 dolar ödedi; bu forma başlangıçta ürünün 6.000 ila 10.000 dolar arasında en yüksek teklifleri alacağını tahmin etmişti.

Kohler, “Günün sonunda bu tamamen tarihle ilgili ve insanlar her şeyin değerinin ne olduğunu tartışabilir” dedi. “Bunlar tarihi eserler ve mesele her zaman dolarla ilgili değil.”

Kohler Los Angeles'ta doğup büyüdü ve ömür boyu Lakers hayranı oldu. Takımın Minnesota'daki günlerinden günümüze kadar çok sayıda eseri koruyan koleksiyonuyla büyük gurur duyuyor. Ona göre Bronny James, Lakers'ın hikayeli tarihinin bir sonraki bölümünü temsil ediyor.

James, Houston Rockets'a 99-80 yenildikleri sırada Yaz Ligi'ndeki ilk maçına çıkmadan önce, Temmuz başında Lakers'la iki California Classic maçında oynadı. Maçı sekiz sayı, beş ribaund ve iki top çalmayla tamamladı.

Kohler, “Bu serinin geçmişini taşıyan, maçlarda giyilen formayı alabilmenin çok önemli olduğunu düşündüm” dedi. “Baba-oğul hikayesini falan seviyorum.”

Bronny James, Cuma günü Lakers'la ilk sezon öncesi maçını Minnesota Timberwolves'a 124-107 yenilerek oynadı ve Phoenix Suns'a 118-114 yenildiği sezon öncesi maçında iki gece sonra ilk kez babasıyla sahayı paylaştı. İki James adamı normal sezon maçında oynayan ilk baba-oğul ikilisi olacak.

Bu oyunlardan herhangi birindeki öğeler Kohler'in Lakers Tapınağı'na girecek mi?

“Asla bilemezsin” dedi. “İlgimi çekebilecek farklı şeyler ortaya çıkacak. Yine söylüyorum, bu harika serinin tarihi bu, dolayısıyla bunların çoğunun izini sürmek çok eğlenceliydi.”