JJ Redick, Charles Barkley'nin eleştirisine yanıt verdi: 'Umurumda değil.'

Badem

Member
Basketball Hall of Fame oyuncusu Charles Barkley'nin JJ Redick'i parçaladığı videonun viral hale gelmesinden bir gün sonra, Lakers antrenörü kayıtsız bir şekilde kendi çürütücü açıklamasını yaptı.

Redick, Cuma günü Lakers'ın Atlanta Hawks'la oynamasından önce “Klibin sonuna kadar gidemedim, sana karşı dürüst olmalıyım” dedi. “Dinlenme nabzım muhtemelen 64. Klibi izledim, 64’tü. Gerçekten umrumda değil. Başka düşüncelerim var ama umurumda değil.”

Boston'un Minnesota'ya karşı kazandığı galibiyetin önemli anları sırasında Barkley, atılan üç sayılık atışların sayısından (96) bahsedildikten sonra Lakers'ın koçuna sert bir şekilde saldırdı.

“İnsanların elimizdeki bu berbat ürünü izlememesinin nedeninin biz olduğumuza dair bir şeyler söyledi. Evet, sanki gecede 100 üçlük atıyormuşuz gibi. JJ, JJ, kral için geliyorsanız kaçırmasanız iyi olur. Çünkü seni yakalayabilirim kardeşim, çünkü senin – unutma, Lakers maçlarını aldım.”

Daha fazlası da vardı.

“Onların sahip oldukları kusurları gizleyemezsiniz. Sen sadece yürüyen ölü bir adamsın,” dedi NBA'in en ileri bakan seslerinden biri. “İyi iş çıkaran Frank Vogel'den kurtuldular. İyi iş çıkaran Darvin Ham'dan kurtuldular. Çıktığın o çirkin kızla bir şeyleri değiştireceğini düşünerek buraya geldin.”

Barkley'in sorunları görünüşe göre Redick'in iki hafta önce ligin reytinglerindeki düşüş sorulduğunda yaptığı yorumlardan kaynaklanıyordu.

“Biz bunun bir parçası olduğumuzu sanmıyorum, biz ulusal ortaklar olarak hikaye anlatma ve oyunu kutlama konusunda iyi bir iş çıkardık. Sıradan bir hayransam ve televizyonu her açtığımda bana ürünün berbat olduğunu söylüyorsan, o zaman ürünü izlemeyeceğim,” dedi Redick 19 Aralık'ta.

“Ve aslında son 10-15 yılda olan da budur. Nedenini bilmiyorum. Bana göre komik değil. Hiçbir şey benim için eğlenceli değil. Bu oyun kutlanmalı. Ligin gelişimini izledim. Şu anda bu ligdeyim. Size gerçek olmadan ya da gerçekte ligin sadece ham yeteneklerden ibaret olmadığını, daha yetenekli olduğunu söyleyebilirim. Lig, benim draft edildiğim 18 yıl öncesine göre çok daha yetenekli ve becerikli. Bu bir gerçek. Daha çok mükemmel oyuncular var. Mükemmel olan daha fazla takım var.

“…Bunun harika bir oyun olduğu ve bunun hakkında konuşmamız ve bunu olumlu bir şekilde kutlamamız gerektiği gerçeğini ortaya koymaya istekli kimsemiz yok. Bu, onu eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Eleştirmemiz lazım ama kutlamamız lazım.”

Redick ilk açıklamasında herhangi bir medya üyesinin isminden bahsetmedi.

Lakers'ın iki asistanı Greg St. Jean ve Beau Levesque'in kendisine Barkley'in yorumlarının klibini gösterdiğini söyledi.