Jeanie Lakers'ın Luka Doncic için ticareti üzerine otobüsler: 'Bunun için gitmek zorundaydık'

Badem

Member
Kuruluşun üç şampiyonluk kupası ile arkasında bir masada oturan Jeanie Buss bir pervane masasına oturdu ve hayatında yeni olan çok gerçek bir şey hakkında şaka yaptı.

“Herkes, 'Bu ticaret şovu tanıtmak için mi yapıldı?' Diye düşünüyor. Otobüsler Perşembe günü oyun öncesi dedi. “Öyle düşünmüyorum.”

Netflix'teki “Running Point” şovu, Mindy Kaling'in başkanlığındaki Lakers'ı yöneten Buss'ın hayatından esinlenerek çıkış yapan bir sitcom. Kurgusal.

Luka Doncic için uğraşan Lakers, çok gerçek ve organizasyonunu geleceğe şekillendirecek bir hareket – ve babasının yapacağını düşündüğü türden bir ticaret.

“Çok gurur duyuyordu. Bu boyunda bir oyuncuyu aldığınızda, çok vazgeçmelisiniz. Babam çok büyük bir poker oyuncusuydu ve her zaman pokerin sabırlı olduğunu hatırlamamı istediğini söyledi ”dedi. “Doğru kartları beklemek zorunda kaldınız, ancak kartları aldıktan sonra sıfırdan 100'e çıkıp kartları oynamalı ve onları oynamaktan korkmuyorsunuz. Bu yüzden zordu çünkü Anthony Davis veya Max Christie ile ticaret yapmak istemiyorduk. Ama yapacağı bir anlaşma oldu ve bunun için gitmek zorundaydık. ”

Buss, Rob Pelinka ve Dallas'ın ticaretle takdir yetkisini alkışladığını söyledi, en çok olmasa da son NBA tarihinin en şok edici olanlarından biri.

“Bu şeyler her zaman dağılıyor, takımı havaya uçurmadığımız benim için gerçekten önemliydi. Eğer sızmış olsaydı ve ticaret gerçekleşmemiş olsaydı, bu koçluk personelinin ekiple yaptığı ilerlemeye gerçekten haksız olurdu ”dedi. “Çünkü bu büyük bir dikkat dağıtıcı. Ve ticaret son tarihi işin bir parçası. Herkes için stres seviyesini arttırır. Ve bunun sızmadığı ve ticareti ilgili tüm taraflar için hala şaşırtıcı bir şekilde yürütebildiğimiz için gerçekten gurur duyuyorum. Ama bu bu işle geliyor. ”

Buss, ön bürosu ile yeni koçu JJ Redick arasındaki ortaklıktan memnun olduğunu söyledi.

“Bu sezon için Rob'un takım için aynı vizyona sahip oldukları koçla bir ilişkisi olmasını istedim. Bence JJ ve Rob bu takımın ne olabileceğine dair bir vizyon paylaşıyorlar. Ve kanıtlanmış ”dedi. “JJ'nin neyi başarabileceğini gördüğümüz için formül gerçek zamanlı olarak kanıtlanıyor. Çünkü bir çaylak koçu kiralamaktan endişeliydim. Bu takım bu topluluk ve daha önce deneyimi olmayan bir çaylak koçu getirmek için çok önemlidir, bu büyük bir sıçraydı.

“Ama birlikte iyi çalışacaklarını biliyordum ve yaptıkları ilerlemeyi izlemeyi seviyorum.”

Ve bu ilerleme Pelinka'nın bir ticaretin canavarını çekmesini içeriyordu.

Buss, “Her şeyin tamamlandığından ve düğmeli olduğundan emin olmak için bir anlaşmayı adım adım nasıl yürüdüğünü biliyor,” dedi Buss, “ve tam olarak bu olan buydu.”