Dodgers babası Kobe’yi onurlandırırken ilk atışı Natalia Bryant yapacak

Badem

Member
Dodgers, Cuma gecesi Kobe Bryant’ı onurlandırıyor ve merhum Lakers efsanesinin en büyük kızı kutlamada önemli bir rol oynayacak.

Natalia Bryant, Dodger Stadyumu’nda her yıl düzenlenen Lakers Gecesi şenlikleri kapsamında Dodgers’ın Atlanta Braves’e karşı oynayacağı maçtan önce ilk tören sahasını atacak.

20 yaşındaki USC öğrencisi ve IMG modeli, Dodgers’ın 27 Haziran 2000’de San Diego Padres’e karşı oynadığı maçtan önce törendeki ilk atışını attığı sırada babasından bir yaş daha genç.

Natalia Bryant, Mayıs ayında TCL Çin Tiyatrosu’nda babasını onurlandıran bir tören sırasında, “Onun kızı olmak hayatımın en büyük mutluluklarından biri ve onun bana öğrettiği birçok dersi somutlaştırmaya ve değer vermeye devam etmeyi umuyorum” dedi.

Etkinliğe katılımını duyuran Dodgers Instagram gönderisinde Bryant’ın üzerinde “Slim” yazan bir kolye taktığı görülüyor. Aksesuarın önemini Vogue için 2022’de yayınlanan bir videoda anlattı.

“Bu ‘İnce’ yazan bir kolye. Büyürken lakabım buydu” dedi. “Çok gençtim. Bütün formalarım slim dedi. Yaşlanıncaya kadar forma giymedim, bu yüzden babam bana her zaman Slim derdi.”

Kobe’nin 45. doğum günü olan 23 Ağustos’ta Natalia Bryant, Instagram’da babasının onu küçük bir çocukken kucağında tuttuğu bir fotoğraf yayınladı. Resimde Kobe Bryant Dodgers şapkası giyiyor.

Kobe ve Gianna Bryant, 26 Ocak 2020’de helikopter kazasında ölen dokuz kişi arasındaydı. Gianna, Kobe ve Vanessa Bryant’ın dört kızından en büyüğüydü. Mayıs ayında 17 yaşına girecekti.

Dodgers, Cuma günkü Atlanta Braves maçına özel bilet paketi satın alan taraftarlara Kobe Bryant formalarını hediye edecek.

(Dodger’lar)

Dodgers, Cuma günkü maçta Kobe Bryant’ın anısına özel beyzbol formaları dağıtacak. Ön kısımda “Dodgers” ve Bryant’ın ilk 10 sezonunda giydiği forma numarası olan 8 numara yer alıyor. Arkasında son 10 sezonunda giydiği forma numarası olan 24 numara ile “Bryant” yazıyor.

Formalar stadyum genelinde dağıtılmayacak, yalnızca biletleri tükenen maç için özel etkinlik bileti paketi satın alan taraftarlara dağıtılacak.