D'Angelo Russell, Portland karşısında Lakers adına 34 sayı attı

Badem

Member
Top, Lakers'ın sahasından sekerken, 39 yaşındaki 21 yaşındaki tecrübeli oyuncu LeBron James, All-Star Maçına uygun önemli bir lobiye gelişigüzel süzülürken onu takip etti.

Daha sonra Pazar gecesi Lakers liderliği artırmaya devam ederken, James boyalı alana vurdu ve vücudunu bir defans oyuncusunun etrafında bükerek solak bir şut attı. geriye doğru yaz saldırısı Crypto.com Arena sahasına çıktıktan sonra.

Bu oyunların her ikisinin de öncüsü, geçen ay boyunca internetteki takas makinelerinin içinde yaşayan Lakers'ın kötü niyetli oyun kurucusu D'Angelo Russell'ın bir pasıydı.

Russell, Lakers'ın berbat Portland Trail Blazers'a karşı 134-110'luk galibiyetinde büyük anların çoğunu yönetti; son ısıtıcı, takas sezonunun başlangıcına denk geliyordu.

Lakers antrenörü Darvin Ham, “Bu gece, Laker formasına döndüğünden beri oynadığını gördüğüm en eksiksiz maçlardan biriydi” dedi. “Savunmada harikaydı, hareketleriyle harikaydı, topun içinde ve dışında hücumda harikaydı. Çok büyüktü.”

Pazar günü 34 sayı ve 8 asist yaparak, James ve Anthony Davis'in yanında hızlı ve güçlü temposuna mükemmel bir şekilde uyum sağladı.

Russell, “Bu adamların yanında agresif olmalısınız” dedi. “Biliyor musun, bu adamlara saldırgan davranarak iltifat ediyorsun, onlara pas vererek değil. Mesela bunu korumak kolaydır. Böyle olduğunda seni korumak kolaydır.”

Beş maç önce ilk 11'e döndüğünden bu yana 27,2 sayı ortalaması yakaladı ve üç sayılık atışlarının neredeyse %54'ünü yaparak bu sezon basketboldaki en iyi performansını sergiledi. Pazar günü puanlar kümeler halinde geldi.

Russell, “Ben her zaman böyleydim, süper gücümün farkındaydım” dedi. “Ligdeki herkesin bir tane var. Savunma amaçlı ya da sadece bir motor olabilir ama herkeste bir tane vardır. Benim açımdan, küçük bir çocuk olduğumdan beri, maç boyunca kendimi her zaman biraz ısınırken buldum ve hemen beş, altı sayı atabildim. Belki bir çeyrekte 10 veya buna benzer bir şey atabilir ve oyunun son üç dakikasında 10, 12 sayı atabilirsiniz. Bu sadece benim süper gücüm.”

Pazar günü yalnız olmaktan çok uzaktı; Lakers, Cuma günü Brooklyn Nets'e utanç verici bir mağlubiyetle ikinci yarıda elendikten sonra tam bir niyet oyunu sergiledi.

Lakers'ta James 28 sayı, Austin Reaves 15, Davis 14 sayı ve 14 ribauntla oynadı.

Lakers'ın önümüzdeki ay takas süresinin bitimine kadar tartıştığı bir oyuncu olan Malcolm Brogdon, Portland'a 23 puanla liderlik etti.

Russell kesinlikle bu takas tartışmalarının bir parçası olacaktı; sözleşmesi çoğu önemli hamlede neredeyse gerekli bir parçaydı. Brogdon'ın boyu ve defansif yapısı ilgi çekici olabilir ancak sakatlık geçmişi ve gelecek sezon kontratında kalan 22,5 milyon dolar ile ilgili endişeler dezavantaj oluşturuyor.

Ancak Pazar gibi her şeyin mırıldandığı bir gecede, yükseltme yapmak pek aklıma gelmedi.

Ve oyun tamamen buzdolabına girmek üzereyken, Russell kendini yine James'in diğer kanatta olduğu molada buldu. Brogdon savunurken Russell, top sürme sırasında arkadan pas taklidi yaptı ve turnike yerine topu sağ eline iterek öne çıkan maçta başrolü kendisine verdi.

James, “Geçişteki bu hamle oldukça iyiydi” dedi. “Arkadan numara yapmak [pass] bana, kendine sardı ve geçiş halinde yatırdı. Bu bizim 35 hızlı hücum noktamızdan biriydi. Bu çok saçmaydı.

Russell, rahatlık alanındaydı, üretimi ve mükemmel uyum konusunda kendine olan güveni, takas söylentisinden başka bir şeyin merkezinde yer alıyordu.

Russell, “Yaptığım her şeyi güvenle yapıyorum” dedi.

Ve Pazar günü yaptığı neredeyse her şey Lakers'ın kazanmasına yardımcı oldu.