D’Angelo Russell, Lakers galibiyetinde Bruce Brown’dan intikam aldı

Badem

Member
D’Angelo Russell köşede giyinmeyi bitirirken, Lakers’ın soyunma odasında hafif bir kutlama sırasında kötü şöhretli BIG’in “Get Money” şarkısı çalındı.

Lakers’ın oyun kurucusu, takımın sahada olduğu kadar aklı başında ve poker yüzlü bir oyuncu, Lakers’ın 123-109’luk sezon içi turnuva final galibiyeti boyunca belirli bir Pacers oyuncusuna, Bruce Brown’a havlayarak hareketlenmişti.

Kanat onu savunan iki hızlı faul aldıktan sonra Russell iki parmağını Brown’a doğru kaldırdı. Ve Russell ilk çeyrekte gol attığında alışılmadık bir duygu sergileyerek yedek kulübesine defalarca havladı.

Bütün yıl boyunca konuşuyordu. Evet. Tüm yıl boyunca konuşuyoruz. Benim için bu sadece oyunumla bunu göstermekti. Ona söyleyecek hiçbir şeyim yok. Dürüst olmak gerekirse onun hayranıyım” dedi Russell Haberler’a. “Bunların hepsi sahada yaşandı. Söyleyecek bir şeyin var mı? Beni sahada göster. [Nikola] Jokic bugün yanında değil. Bu farklı.”

Geçen sezonun Batı Konferansı finallerinin 1. maçından sonra Brown, o zamanlar Denver’dayken, Nuggets’ın Russell’ı saha dışında oynatmak amacıyla savunma tarafında saldırdığını söyledi.

Brown geçen baharda gazetecilere verdiği demeçte, “En iyi savunmacı değil ama kesinlikle deniyor.”

Lakers’ın ilk NBA Kupası’nı kazanmasının ardından Russell, Lakers’ın yedi turnuva maçını toplamda 132 puanla kazanmasına rağmen, Lakers’ın yenilmezlik serisinin takımın şampiyonluk hedeflerini tam olarak doğrulayan türden bir şey olduğunu düşünmediğini söyledi.

Russell, “Yıl boyunca iyi takımlara karşı kaybetmek, sizi hazırlayan şeydir” dedi. “Eğer oyun boyunca size zorluk çıkarmayan takımları yenerseniz, gerçekten daha iyi olamazsınız. Az önce onları dövdün. [The Philadelphia 76ers game]Uzatma maçları, 20 sayı geride, sıkıntıya ihtiyacımız var. Biz iyi bir takımız, bu yüzden zamanımız boyunca zorluklara ihtiyacımız var.

Yine de Lakers ve Russell tarifi biliyor.

“Bence şu anda ligdeki en büyük şey, yani maç kazanmak, hücumda süreklilik ve savunmada çok yönlülüktür” dedi. “Çok yönlü olduğumuzu düşünüyorum ama hâlâ hücumumuz üzerinde çalışıyoruz. Bu bizim için en büyük şey olacak.”