Dalton Knecht, Lakers'tan işlem görmeye ve geri döndüğünde

Badem

Member
Salt Lake City – Dalton Knecht, kendisini en garip NBA durumlarından birinde buldu ve nihayetinde iptal edilen bir ticarette Charlotte'a teslim edildikten sonra Lakers için tekrar oynadı.

“Çılgın bir zamandı,” dedi Knecht. “Çok fazla insan bunu yapmadı, geri dön [after being traded]. Ama günün sonunda sadece çember yapmak istedim. ”

Knecht Çarşamba gecesi bu şansı yakaladı ve Lakers'ın Utah'ta 131-119 kaybında 10 puan aldı. 4 Şubat'tan beri Clippers'a karşı oynamamıştı. Daha sonra Lakers, son teslim tarihinden önce Hornets Center Mark Williams ticaretinde onu paketledi, Genel Müdür Rob Pelinka, çaylakı, haberleri teslim etmek ve bu kasırgaya göndermek için takımın tesisindeki bir atış rutini boyunca durdurdu.

“Bir film gibi geldi. daha sonrasında [Clippers] Oyun, ertesi gün geri döndüm ve spor salonunda biraz çekim yapmaya gittim… ve Rob beni oraya aradı ve haberleri anlattı. Zordu, ”dedi Knecht. “Burada hazırlandım, bu yüzden LA çok şey ifade ediyor. Yani, bunu duyuyorum ve sonra sabahları Charlotte'a adamlarımdan biriyle gidip tanıtılıyorum ve tüm bu insanlarla tanışmaya başlayıp sonra Detroit'e 'ilk oyunum' olarak adlandırılanlara uçuyorum, şimdi, şimdi ben LA'ya geri uçmak ”

Antrenör JJ Redick Knecht'e övgüde bulundu ve organizasyonun artık iptal edilen ticareti düşünmediğini söyledi.

“Ruhu iyiydi. İyi oynadığını sanıyordum, ”dedi Redick. Artık bunun hakkında konuşmayacağız. Bunun hakkında konuştuk. İyi bir noktada. Biz iyiyiz. “

Charlotte'un Lakers'ın Williams'ın fizikselinde başarısız olma kararını protesto etmenin yollarını düşündüğü bildirildi, bu da ticaretin iptal edilmesine yol açtı.

“Dürüst olmak gerekirse hiçbir fikrim yoktu,” dedi Knecht olası bir protesto sorduğunda. “Sadece yapmayı sevdiğim şeyi yapıyorum, oraya gidip oynuyorum. Ve dediğim gibi, ne olursa olsun, olur. “

Cuma günü Rising Stars oyununa katılmak için San Francisco'daki All-Star Weekend'de olacak Knecht, Lakers soyunma odasına geri dönmenin iyi olduğunu söyledi.

“Her biri geldi ve hemen hemen bana sarıldı ve 'İyi olan ne?' Dedi. 'Tekrar hoş geldiniz' dediler. Ve sonra açıkçası bu gece, 'Bu ilk oyunun yine' dediler, ”dedi kıkırdama ile. “Günün sonunda, bu sadece bir iş. Rob ve JJ'nin gittiği yere gidiyorum. Günün sonunda, sadece oraya gidiyor ve işimi yapıyor ve basketbol oynuyor ve yapmayı sevdiğim şeyi yapıyor. ”