Bronny James'in NBA draft birleşimine tıbbi açıdan izni çıktı

Badem

Member
CHICAGO —

Bronny James'in NBA doktorları tarafından ligin draft grubuna katılmasına izin verildiği, konu hakkında kamuya açık konuşma yetkisi olmayan kaynakların Haberler'a doğrulandığı belirtildi.

Geçen sezon USC'de forma giyen James, birinci sınıftan önce ani kalp krizi geçirdi.

Eski bir McDonald's All-American oyuncusu olan ve Sierra Canyon'da rol alan James, 24 Temmuz'da USC kampüsünde yapılan bir antrenman sırasında yaşadığı kalp sorunu sonrasında 10 Aralık'ta oyuna geri döndü. Sonunda kendisine doğuştan kalp rahatsızlığı teşhisi konuldu.

USC'de çıktığı 25 maçta 4,8 sayı, 2,8 ribaund ve 2,1 asist ortalamaları yakaladı.

Athletic, James'in draftta kalmayı planladığını bildirdi.

Mütevazı istatistiklere rağmen James, savunmasını ve IQ'sunu beğenen bazı gözlemciler nedeniyle draftın ikinci turunda seçilebildi.

Lakers'ın babası LeBron James sınırsız serbest oyuncu olabilir. Geçmişte oğluyla NBA'de oynama arzusundan bahsetmişken LeBron James, oğlunun mümkün olan en iyi durumda olmasını istediğini söyleyerek bu isteğini açıkça dile getirdi.

Lakers'ın final maçından sonra LeBron James, “Bu, ne yapmak istediğine karar verecek genç bir adam ve ben nereye gideceğini söylemeyeceğim” dedi. “Bence bu anlamda sohbet ediyor olmamız bile oldukça hoş. Ama ne olacağını göreceğiz.”