Bronny James hastaneden taburcu oldu, LeBron çok iyi olduğunu söylüyor

Badem

Member
Cedars-Sinai Tıp Merkezi Perşembe günü yaptığı açıklamada, Bronny James’in ani kalp durması nedeniyle başarılı tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildiğini duyurdu.

“USC atletizm sağlık ekibinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde, Bronny James ani bir kalp durması için başarılı bir şekilde tedavi edildi. James’i tedavi eden kardiyolog Dr. Merije Chukumerije, yaptığı açıklamada, Cedars-Sinai Tıp Merkezi’ne tamamen bilinçli, nörolojik olarak sağlam ve stabil bir şekilde geldi. “Bay. James’e yüksek eğitimli personel tarafından derhal bakıldı ve dinlenmekte olduğu evine taburcu edildi. Çalışması devam edecek olsa da, devam eden ilerlemesinden umutluyuz ve tepkisi, dayanıklılığı ve ailesi ile toplum desteği bizi cesaretlendiriyor.”

Pazartesi günü Galen Center’da USC basketbol antrenmanı sırasında oğlunun yere yığılıp bilincini kaybetmesinden bu yana yaptığı ilk basın açıklamasında LeBron James de olumlu bir güncelleme sundu.

“Aileme sevgi ve dualarını gönderen sayısız kişiye teşekkür etmek istiyorum. Seni hissediyoruz ve çok minnettarım. Herkes harika gidiyor, ”dedi James Perşembe günü tweet attı. “Ailemiz bir arada, güvenli ve sağlıklı ve sevginizi hissediyoruz. Hazır olduğumuzda söyleyecek daha çok şeyimiz olacak ama desteğinizin hepimiz için ne kadar önemli olduğunu herkese söylemek istedim!”

Aileme sevgi ve dualarını gönderen sayısız kişiye teşekkür etmek istiyorum. Seni hissediyoruz ve çok minnettarım. Herkes harika gidiyor. Ailemiz bir arada, güvenli ve sağlıklı ve sevginizi hissediyoruz. Hazır olduğumuzda söyleyecek daha çok şeyimiz olacak ama herkese ne kadar düşündüğünüzü söylemek istedim…

— LeBron James (@KingJames) 27 Temmuz 2023
Ayrıca Instagram hesabında kalp emojili bir aile fotoğrafı yayınladı.

Bir departman sözcüsüne göre Pazartesi günü sabah 9:26’da Los Angeles İtfaiyesi sağlık görevlileri tıbbi bir acil durum için Galen Merkezine çağrıldı. Haberler’ın daha önce bildirdiğine göre, durum hakkında kamuya açık bir şekilde konuşmaya yetkili olmayan bir kaynağa göre, Bronny James bilincini kaybetti ve ambulans geldikten kısa bir süre sonra “Kod 3, ışıklar ve sirenler” olarak Cedars-Sinai Tıp Merkezine götürüldü.

Salı sabahı, bir aile sözcüsü USC eğitim personeline teşekkür eden bir bildiri yayınladı.

“Dün Bronny James antrenman yaparken kalp krizi geçirdi. Sağlık personeli Bronny’yi tedavi edip hastaneye götürmeyi başardı. Şu anda durumu stabil ve artık yoğun bakımda değil. James ailesi için saygı ve mahremiyet istiyoruz ve daha fazla bilgi olduğunda medyayı güncelleyeceğiz. LeBron ve Savannah, inanılmaz çalışmaları ve sporcularının güvenliğine kendilerini adamaları için USC tıp ve atletizm ekibine en derin teşekkürlerini ve takdirlerini herkesin önünde iletmek istiyor.”

James, geçen yıldan fazla kalp krizi geçiren ikinci yüksek profilli USC basketbol oyuncusu. Vince Iwuchukwu, kalp durmasından altı ay sonra mahkemeye dönebildi. USC’nin kardiyak olayı ele alma deneyimi, personeli James’i tedavi etmeye hazırladı.

James, Mayıs ayında USC’ye katıldı ve birinci sezonuna bu yılın sonlarında Truva atlarıyla başlayacaktı. James çöktüğünde takım denizaşırı bir sezon dışı turnuvaya hazırlanıyordu.

Personel yazarları Ryan Kartje ve Richard Winton bu rapora katkıda bulundu.