Austin Reaves-D'Angelo Russell'ın geri sahadaki geri sahası Lakers'ı neden tercih ediyor?

Badem

Member
Maç bittikten sonra podyumda yan yana oturdular, iki arkadaş Lakers için birlikte başlıyor, iki oyuncu yine arka sahayı paylaşıyor, saha içinde ve saha dışında birbirlerinin yanında olmaktan keyif alan iki adam.

Birlikte eşleştirildiklerinde sağlam olduklarını gösterdiler ve Pazartesi gecesi gardiyanlar Austin Reaves ve D'Angelo Russell ile Oklahoma City karşısında da durum böyleydi.

Bu, birlikte başlayan ikinci maçtı ve Reaves ile Russell, Lakers'ın Crypto.com Arena'da 112-105 galibiyet almasına yardımcı olarak karşılık verdi.

Reaves 15 sayı ve 7 asistle rolünü oynarken, Russell da 14 sayı ve 6 asistle yükünü taşıdı.

Birlikte oynarken onları bu kadar rahat kılan şeyin ne olduğu sorulduğunda, ilk kez geçen sezon ortaya çıkan bir şeydi, ilk olarak Russell yanıt verdi.

“Onu sevdim. Yani ben sadece bir hayranıyım” dedi Russell. “Her röportaj yaptığımda bu adam hakkında konuşuyormuşum gibi hissediyorum. Ben sadece onun oyununun bir hayranıyım, onun yanında olmak ve onu sahada sadece ateşli bir rakip olarak görmek bulaşıcıdır ve onun rekabetçi doğasıyla oyuna bir şekilde hakim olduğunu görmek de bulaşıcıdır. Birlikte golf oynuyoruz, yakında podcast'imde yer alacak. Gerçekten büyük olacağız. Takılıyoruz. Ben hayranıyım.”

Russell (12'ye 5) ve Reaves (10'a 6) sahadan 22'ye 11'lik bir skorla oynadılar. Reaves 33:10 ve Russell 35:48 oynadı.

Russell hakkında konuşma sırası Reaves'e geldiğinde o da aynı derecede nazikti.

Reaves, “Evet, o sadece iyi bir insan, etrafta olması gereken iyi insanlar” dedi. “Yanındaki insanlar, iyi insanlar. Yani etrafınıza mümkün olduğu kadar çok böyle insan yerleştirmek istiyorsunuz. Ve iş basketbola gelince, yetenekleri eşsizdir. Topu eline aldığında, onun yapabilecekleri ve yapacakları konusunda rahat hissedersin. Oyunu yaklaşık yedi yıldır gerçekten yüksek bir seviyede oynuyor. Ama evet, ben de hayranıyım.”

Rui Hachimura'nın oyunu Lakers için güçlü

Oyun, Taurean Prince'in Shai Gilgeous-Alexander'ın şutunu bloke etmesiyle başladı ve Rui Hachimura'nın, Lakers'ın önde gelen rol oyuncularından birinden ihtiyaç duyduğu kararlılık ve gayretle geri kalan kısmı halletmesiyle sona erdi.

Hachimura, Prince savunmasının ardından ribauntu topladı, topu LeBron James'e verdi ve ardından sahaya doğru koştu. James onu hızlı hücumda fark etti ve Hachimura'nın smaç yapmak için attığı pası attı.

Birkaç oyun sonra, molanın ardından James, Hachimura'yı kanattan vurarak üç sayılık bir basket attı ve Lakers'ın farkı 11 sayıya çıktı.

Lakers koçu Darvin Ham, Hachimura'nın “bize yedek kulübesinden o skor vuruşunu yaptığını” söyledi.

Gerçekten de Thunder'a karşı sekize beş şutta 12 sayı attı.

Anthony Davis, “Açıkçası Rui geçen yıl bizim için büyük bir rol oynadı” dedi. “Biz onun sadece kendisi olmaya geri dönmesini istiyoruz. Bazen dışarı çıkıyor ve biraz fazla düşünüyor. Doğru oyunu oynamak istiyor. 'Sadece kendin ol. Düşünmeyin ve sadece basketbol oynayın' ve bunu son iki maçta da yapıyor, şut atıyor ve potaya atak yapıyor.”

Jarred Vanderbilt savunmada iyi görünüyor

Jarred Vanderbilt'in görevinin büyük bir kısmı, NBA'in en iyi guardlarından biri olan süper tehlikeli Gilgeous-Alexander'ı savunmaktı.

Vanderbilt işini iyi yaptı ve Gilgeous-Alexander'ın 9'a 19 şutunda 24 sayıyı korumasına yardımcı oldu.

Vanderbilt'in ikiye ikiye şutlarda beş sayının yanı sıra üç top çalması vardı.